Sayfa 280/280 İlkİlk ... 180230270278279280
Arama sonucu : 2236 madde; 2,233 - 2,236 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dünü bugünü sayma.saygılarımla.
    Hayır zaten gördüğüm birşey değil 9 a 9 olurda demedim ama görüntüye göre 7 olmuş. Ha ektrem zamanlarda daha fazla kırmızılı düşen çubuk gördüm ama böylesi bir başka.
    Bunlar piyasanın düzeltmeye geçeceğini öngörmediklerine göre, biliyorlarsa önceside yukarı aldılar. Şimdilik elde destekler belli 50 günlük belli. Yukarıları şimdilik yazmadım, haftalık bulut içine girsin kafi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Yarın umarım farklı olur
    Cemal Hc nefesin kesildimi diğerinde, o süreçte yazmıştım toboya evrilebilir diye, kıramadı yazdığım yeri evriliyor gibi. O daha acımasız ve gaddar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Lanet olsun sana ey zalim felek
    Ömrümün çarkını boşa döndürdün

Yolumu yeniden başa döndürdün
    https://youtu.be/sOvK6CL2-T4

Bir klip atayım bugün çarşambaydı t2 sebepli parayı yerine koyacaklar mı bu iki gün.
    Zeki müren den gelsin.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Cemal Hc nefesin kesildimi diğerinde, o süreçte yazmıştım toboya evrilebilir diye, kıramadı yazdığım yeri evriliyor gibi. O daha acımasız ve gaddar. Ytd
    Hiç sorma spenc hocam hep terste yakalandım son dönemde. Gerçekten nefesim kesildi

Sayfa 280/280 İlkİlk ... 180230270278279280

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •