Sayfa 312/331 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2647 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Tradingview

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ahahaha... Değerli üstadım...

Ben de geçmişte kendimi ifade edemediğimi çok hissettim...
    Ama sen koptun gittin Arada topiğine giriyorum... Anlamaya çalışıyorum...

Bu adam kopmuş gitmiş diyip, anlamlı bir şey yazamadan kapatıyorum
    Gönlünce olsun dilerim her şey.

EK: Sayende aldığım KRSTL'den ötürü yemek borcum bakidir.
    Sevgiler, selamlar.
    Evet üstadım sanal alemde kendini ifade etme güçlüğü yaşıyor insan. Senle de kavga ettik hatırlarsın Neyse geçmişte kaldı...

Teknik Analizin derya deniz olduğunu ve benim uğraşımın ise damla bile olmadığını gördüm geçen yıllarca...

Sade bir dille ifade etmem gerekirse atılan oltaların sayısını artırma çabası içindeyim...

X'de (Twetter) bazı çok prim yapan hisselerin tüyosu demiyeyim ama haberini verenlerin bu hisseleri nasıl bulduğunu çok merak etmemle başladı bu inat Çünkü bu süper prim yapan senetler benim sistemlerimin içinden geçmesini bırak teğet bile geçmiyorlardı.

Anlatacak konuşacak çok şey var ama @yörük@ hocamın ve senin başını ağrıtmak istemiyorum.

Bazen ben de ne yaptığımı anlamıyorum.

Tekrar iyi akşamlar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben kendimi geliştirmişim hocam. Aynı ilkokul el yazısıyla lise el yazısı arasındaki fark gibi. Ve de anlaşılması zor tablolar yayınlamışım. (Gerçi şimdi de kimse anlamıyor ama ) Gelişimimi yeterli bulmuyorum. Kavga edecek biri lazımsa ben varım. Kolay gelsin herkese
    bu arada...sizin çalışmalarınızı inceledikçe....

sarların kayması ve mtf şeklinde döngüsel kullanımlarındaki kaymalarıyla ilişkilendirme yapmaya çalıştım....

yaptığımda da sizin tablolarınıza benzer souçlar...elde edince... güzel kazançlar ettik hocam....

bilesin ki....yazmasakta .....takip edip....anlayabildiğimiz kadar....faydalanıyoruz....emeklerine sağlık....

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    John LENNON abiye atfederler...
    Ne kadar doğru? Bilemem:
    "Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir!"

Geçenlerde X'de bir video vardı.
    "Zeki insanlar, tutkulu olanlar kadar başarılı olamaz!" temalı.
    Kendimde benzer bir hataya düştüğüm için söylüyorum.

Zeki insanlar "daha iyisi için o kadar çabalarlar ki... Çalışan ve amaç için yeterli bir sistemi uygulayanlar kadar asla başarılı olamazlar!"
    Cümle bu değildi ama... Özü buydu.
    TW de inanılmaz geliştiğini tevazu nedeniyle söylemiyor olabilirsin hocam. Saygı duyarım.
    Ama amaç bu mu? Sen biliyorsundur elbet.

İstiyorsan "kavga edelim" elbet
    Süper bir anlatım üstadım ellerine sağlık...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    bu arada...sizin çalışmalarınızı inceledikçe....

sarların kayması ve mtf şeklinde döngüsel kullanımlarındaki kaymalarıyla ilişkilendirme yapmaya çalıştım....

yaptığımda da sizin tablolarınıza benzer souçlar...elde edince... güzel kazançlar ettik hocam....

bilesin ki....yazmasakta .....takip edip....anlayabildiğimiz kadar....faydalanıyoruz....emeklerine sağlık....
    Eyvallah hocam, keşke yararlanılsın mutlu olurum gurur duyarım. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için...

5.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    John LENNON abiye atfederler...
    Ne kadar doğru? Bilemem:
    "Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir!"

Geçenlerde X'de bir video vardı.
    "Zeki insanlar, tutkulu olanlar kadar başarılı olamaz!" temalı.
    Kendimde benzer bir hataya düştüğüm için söylüyorum.

Zeki insanlar "daha iyisi için o kadar çabalarlar ki... Çalışan ve amaç için yeterli bir sistemi uygulayanlar kadar asla başarılı olamazlar!"
    Cümle bu değildi ama... Özü buydu.
    TW de inanılmaz geliştiğini tevazu nedeniyle söylemiyor olabilirsin hocam. Saygı duyarım.
    Ama amaç bu mu? Sen biliyorsundur elbet.

İstiyorsan "kavga edelim" elbet
    ah hocam...sizlerle kavganın tadı bile güzel olur.....

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ahahaha... Değerli üstadım...

Ben de geçmişte kendimi ifade edemediğimi çok hissettim...
    Ama sen koptun gittin Arada topiğine giriyorum... Anlamaya çalışıyorum...

Bu adam kopmuş gitmiş diyip, anlamlı bir şey yazamadan kapatıyorum
    Gönlünce olsun dilerim her şey.

EK: Sayende aldığım KRSTL'den ötürü yemek borcum bakidir.
    Sevgiler, selamlar.
    KRSTL'i es geçmişim görmedim üstadım. Güle güle harca inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet üstadım sanal alemde kendini ifade etme güçlüğü yaşıyor insan. Senle de kavga ettik hatırlarsın Neyse geçmişte kaldı...

Teknik Analizin derya deniz olduğunu ve benim uğraşımın ise damla bile olmadığını gördüm geçen yıllarca...

Sade bir dille ifade etmem gerekirse atılan oltaların sayısını artırma çabası içindeyim...

X'de (Twetter) bazı çok prim yapan hisselerin tüyosu demiyeyim ama haberini verenlerin bu hisseleri nasıl bulduğunu çok merak etmemle başladı bu inat Çünkü bu süper prim yapan senetler benim sistemlerimin içinden geçmesini bırak teğet bile geçmiyorlardı.

Anlatacak konuşacak çok şey var ama @yörük@ hocamın ve senin başını ağrıtmak istemiyorum.

Tekrar iyi akşamlar...
    Bilmez miyim... Bazen huysuzluğum tutuyor.
    Benden kaynaklanmıştır muhtemel...
    Ben de; sene 199x tavan yapacak hisseleri bulmak için başlamıştım macerama
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Tekrar iyi akşamlar...
    anlat hocam...ben sizin taramalarınız anlık mı merak ediyorum....

çünkü anlık veriyle tarama yapmak için matriks aldım....

bu ne...dedim afalladım kaldım....

Sayfa 312/331 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •