Sayfa 320/339 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon
Arama sonucu : 2705 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Tradingview

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    bize lazım olan...özgür fikir....

çıtak dayu...macdi fiyatın üstüne koydu....diye döveceklerdi nerdeyse....
    vay arkadaş... yine mi

la ben gomadım, matrikisin kendinde var o grafik

ben ebadı ile oynadım...

2. Ezcümle...
    Geçmişinde İmam-Hatip, radikal solculuk vb. olan biri olarak söylüyorum.
    Bir düşünce biçimini savunan insanlar topluluğu, o düşünce biçiminin gerçekliğidir.
    "Ama gerçek İslam bu değil!" diyenleri yatırıp sikecek milyonlarca müslüman varsa...

Örneğin çeşitli yoğa, mantra biçimleri vb. veya çeşitli dinsel dayanağı olmayan felsefeler...
    Birinin diğerinin karısına, malına, mülküne göz diktiğini zinhar görmedim.
    Belki ben körümdür...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

şu benim oynadığım ebatları ile bugün

vadeli nerelerde iken, çizgi nerelerdeymiş ve sonra ne olmuş ?

aynı yapıyı dün 30 luk grafikte yaptı (35'ten 45 saldırısı ) ama bar attıkça grafik oynadığı için bugün göremezsiniz artık

ve salı günü geldiğimizde 60'lık grafiği bu şekilde bulamazsınız, değişir... bulunduğun ve yakın birkaç bar için hedef verir

buda orjinal matriks versiyonu

AL veriyor... çizgiler kafasına göre gidiyor biryerlere

ama ne hikmetse, bir vakıtta fiyatın o çizgiye değeceği tutuyor

NOT: sol taraftaki dibi işaretlememişim (görmedim ) nedense orada da fiyat çizgiye değmeden yukarı dönmüyor

4. şöyle örneklesem kendi ifade edebilirim belki....(yetişemiyorum yazı hataları affola)
    bjk hocam.. kanal sıkışmasıyla....
    kısavade hocam....mtf ile
    ben sar döngüyle... bi hissede buluştuk...

tavan olur...vurur kaçarız dedik....

emlak hocam tahtada.... ve bizim durumu anladı...verilerle eli güçlü....

ben vurkaç başka gördüm..stop yapıp zararla çıktım...
    bjk hocam da... odenmesi gereken bir borç yüzünden stop yapıp az zararla çıktı...
    kısavade hocam...bi coindeki haberi gördü gereği için az zararla çıktı...

emlak hocam sen tahtayı tavana götürdün...biz çıkınca....

sonuç biz zararla çıktık...

sorarım....bizim emeklerimiz boş mu...
    3 farklı bakış açısıyla...aynı noktada buluşmanın değeri yok mu...

neticede biz zarar ettik ama....

işte ben olayın ilk kısmındayım....farklılıkların bir araya gelmesinin...zıtların ahenginin güzelliğindeyim...

forumdan sürekli düşüyom...yazana kadar...

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şu benim oynadığım ebatları ile bugün

vadeli nerelerde iken, çizgi nerelerdeymiş ve sonra ne olmuş ?

aynı yapıyı dün 30 luk grafikte yaptı (35'ten 45 saldırısı ) ama bar attıkça grafik oynadığı için bugün göremezsiniz artık

ve salı günü geldiğimizde 60'lık grafiği bu şekilde bulamazsınız, değişir... bulunduğun ve yakın birkaç bar için hedef verir
    Sen de haklısın reyiz.
    Elalemin dinine, partisine laf at...
    "Sonra Matriks yapıyorsa vardır bi bildiği..."

hoca dinlerde inançlarda insanı değiştirmez... ben mesela inanan biri olsam hayatımda ne değişirdi diye düşünürüm..

ve hiç birşey bulamam..değişim anlamında. yani az ahlaklı veya daha fazla ahlaklı veya daha iyi daha kötü daha mutlu daha mutsuz olmazdım..

inanan insanlarında.. hergün oh be ölünce cennete gidicem diye günde 10 saat sevindiğini veya mutluluktan uçtuğunuda görmedim. daha mutlu olduğunuda görmedim.

din işleri sanki.. ben ölünce yok olmayacam.. yok olma korkusu. unutulma endişesi. bunu kendine avuntu ile bu acizliği üzerinden atmak istiyor sadece.

mesele bana göre inanmak değil..her dinde böyle. yörük hocaya soralım benden ne kadar daha mutluluk sahibisin ? hergün aradığın içsel huzuru bulup saatlerce din veya tanrı üzerinden mutluluktan veya huzurdan dolup taşıyormusun ?

ben dinleri inkarda etmem.. olması zorunludur zaten. mevcut insanın geldiği bilinç düzeyine göre.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kısavade çok iyi konuya değindin.. içsel yolculuk.. kualya sanırım terim olarak unutmuş olabilirim.
    benim tüm hikaye burada yazılıyor zaten. neredeyse yaşadığım tüm anıyı .. kendimle bağlantı kurmaya çalışıyorum.. her gece yattığımda zıbarmazsam tüm ilişkileri yeniden ve sürekli olarak istem dışı kontol ediyorum. beynin eyle kendi kendine kuruyor bişeyler.

anladığım kadarıyla yörük üstad işin inekleme ( kağıt ) kısmını zaten halletmiş..

bağlantı kuramıyor anladığım kadarıyla.

+

kuran indiğinde mekkede arapça bilen sayısı sanırım 8 di. onlar da peygamberin yaşadığı şehirde değildi veya belde.

sadece ezber yolu ile gidildi diye biliyorum.

yörük üstad biraz daha açarsan herkes birşeyler söylecektir ben hala tam anlamadım.
    şöyle haklısın.... yazı yok...kitaba yazma olayı yok...ama diğer belde dediğin...yahudilerin olduğu yerlerde var...

ancak...dilin yaşayan şekliyle kullanımı....üst düzeyde....kabilelerin şiveleri dahil....

ezber doğru...inişi yaklaşık 20 yıldan fazla.... ancak sıralama iniş sırasında yapılıyor ki....sonradan kitab haline gelişi kolay oluyor...

dediğin gibi yazı kısmı hazır....ilişkileme bağlantı hazır....
    amaç.... farklı fikirlerin süzgeçinden geçirme.....açık kaynak kod mantığı gibi....

8.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    şöyle örneklesem kendi ifade edebilirim belki....(yetişemiyorum yazı hataları affola)
    bjk hocam.. kanal sıkışmasıyla....
    kısavade hocam....mtf ile
    ben sar döngüyle... bi hissede buluştuk...

tavan olur...vurur kaçarız dedik....

emlak hocam tahtada.... ve bizim durumu anladı...verilerle eli güçlü....

ben vurkaç başka gördüm..stop yapıp zararla çıktım...
    bjk hocam da... odenmesi gereken bir borç yüzünden stop yapıp az zararla çıktı...
    kısavade hocam...bi coindeki haberi gördü gereği için az zararla çıktı...

emlak hocam sen tahtayı tavana götürdün...biz çıkınca....

sonuç biz zararla çıktık...

sorarım....bizim emeklerimiz boş mu...
    3 farklı bakış açısıyla...aynı noktada buluşmanın değeri yok mu...

neticede biz zarar ettik ama....

işte ben olayın ilk kısmındayım....farklılıkların bir araya gelmesinin...zıtların ahenginin güzelliğindeyim...

forumdan sürekli düşüyom...yazana kadar...
    Güzel bir yaklaşım... "Madam Despina" topiğinde bir arkadaşın zormalaması ile...
    "En kısa zamanda prim yapacak hisse..." taraması denemiştik.

Gözlemlerimi söyleyeyim:
    Bist'te günlük marj %10 olduğuna göre...

2-Günlük Pivot üzerinde,
    3-Haftalık Pivot üzerinde,
    4-Aylık Pivot R1'i kırmış veya üzerindeki senetler...
    1-%10 luk marj içerisinde direnci(ortalama, ichimoku, pivot vb...) olmayan,

Sıralama ters değil... Bilerek yazdım. İlgili topikteki tarama listelerini ve tarihlerini, sonrasında senetlerin performanslarını gözleyebilirsiniz.

Sayfa 320/339 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •