Sayfa 907/909 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 SonSon
Arama sonucu : 7269 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Yönetim Kurulumuzun 8 Eylül 2025 tarihli toplantısında; Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin "Çeşitli Menkul Değerler Çıkarılması" başlıklı 10.maddesinin ikinci fıkrası ile Yönetim Kurulu'na verilen yetki kapsamında, tamamı nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yurtdışında Euro cinsinden 5 (beş) yıl vadeli 500.000.000 Euro (Beş yüz milyon Euro) nominal değere kadar Paya Dönüştürülebilir Tahvil (Convertible Bond) ihraç edilmesine karar verilmiştir.

bunların gidişatı gidişat değil...

25,000,000,000 borç ne arkadaş...

sizin etiniz budunuz ne...bunla birlikte şirket borclulugu ne olacak...

en fazla açıkladıgın bugune kadar 10 milyar kar sen nasıl 25 borçlanırsın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. en son baktığımda 5,60 lar gibi bir fiyattaydı...
    yine neler olmuş buna
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulumuzun 8 Eylül 2025 tarihli toplantısında; Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin "Çeşitli Menkul Değerler Çıkarılması" başlıklı 10.maddesinin ikinci fıkrası ile Yönetim Kurulu'na verilen yetki kapsamında, tamamı nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yurtdışında Euro cinsinden 5 (beş) yıl vadeli 500.000.000 Euro (Beş yüz milyon Euro) nominal değere kadar Paya Dönüştürülebilir Tahvil (Convertible Bond) ihraç edilmesine karar verilmiştir.

ince is bu akcay....

bu sirketin bi kurus borcu yok....DEVIRDAIM MAKINASI VAR....COVERTBL BOND devirdaim makinasidir....

para yurt disinda....borc yurt icinde....

dedimya....cok ince is....ARALIKTA 8 PANGINOT.....500 000 euro bunu gosteriyor....

2.80 den haziranda aldim....iki katina 5.6 dan sattim....iki ayda.....DEVIRDAIM BIRDI BU....

DUN 4 DEN ALDIM......3 AY SONRA 8 DEN SATARIM.....DEVIRDAIM 2....devreye yukaridaki 500 000 euro girecek.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ince is bu akcay....

bu sirketin bi kurus borcu yok....DEVIRDAIM MAKINASI VAR....COVERTBL BOND devirdaim makinasidir....

para yurt disinda....borc yurt icinde....

dedimya....cok ince is....ARALIKTA 8 PANGINOT.....500 000 euro bunu gosteriyor....

2.80 den haziranda aldim....iki katina 5.6 dan sattim....iki ayda.....DEVIRDAIM BIRDI BU....

DUN 4 DEN ALDIM......3 AY SONRA 8 DEN SATARIM.....DEVIRDAIM 2....devreye yukaridaki 500 000 euro girecek.

5. Son gelismeler gerçekten dikkat çekici. Sirketin 500 milyon Euro'luk tahvil ihraç etmesi, büyük bir borç yükü getirebilir gibi görünüyor. Ancak bazi kullanicilar bu durumu "devir daim makinesi" olarak nitelendiriyor, bu da ilgimi çekti. Hacim artisi ve fiyat hareketleri üzerinde etkili olacak mi, merak ediyorum.

Bakalim bu süreçte hisse senedinin fiyati nasil etkilenecek? 5,60 TL seviyeleri su an için nasil bir egilim gösteriyor, takip etmekte fayda var. Yatirimcilarin bu durumu nasil degerlendirecegi ise çok önemli. Ilerleyen günlerde bu konudaki gelismeleri yakindan izlemek lazim. Umarim herkes için kazançli bir dönem olur! Unutmayin, bu yazdiklarim kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

6. Sasa: Bugünkü yatırım değeri 650 milyon ABD doları olan tesisin ciroya katkısının mevcut piyasa koşulları ile yıllık yaklaşık 400 milyon ABD doları olması beklenmektedir

25.09.2025 09:01:09 Sasa: Bugünkü yatırım değeri 650 milyon ABD doları olan tesisin ciroya katkısının mevcut piyasa koşulları ile yıllık yaklaşık 400 milyon ABD doları olması beklenmektedir

25.09.2025 09:00:59 Sasa: Tesisinin tam kapasite ile 2025 yılı Kasım ayı içinde devreye alınması planlamaktadır

25.09.2025 09:00:49 Sasa: Adana yerleşkemizdeki yıllık 350.000 ton kapasiteli Yeni Elyaf bölümümüzün yatırımı tamamlanmış, deneme üretimine başlanmıştır
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Erdemoğlu Holding, SASA'da sahip olduğu SASA'nın ödenmiş sermayesinin yaklaşık %3,3'ü temsil eden payların satış işlemine başladı

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1494442
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulumuzun 8 Eylül 2025 tarihli toplantısında; Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin "Çeşitli Menkul Değerler Çıkarılması" başlıklı 10.maddesinin ikinci fıkrası ile Yönetim Kurulu'na verilen yetki kapsamında, tamamı nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yurtdışında Euro cinsinden 5 (beş) yıl vadeli 500.000.000 Euro (Beş yüz milyon Euro) nominal değere kadar Paya Dönüştürülebilir Tahvil (Convertible Bond) ihraç edilmesine karar verilmiştir.

eylül başında uyardım bunların gidişatı gidişat değil diye...

5,5 liradan 3,5 liraya düştü...

adam bosuna rafine cart curt haberleri atmıyor...

ama bu satışla hisse fiyatını 3,45 olarak tescillemiş oldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 907/909 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •