Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Dün maç varmış şimdi özeti izledim. 6/0 lık maçta sahanın en iyisi kaleci bu nasıl iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İşin ilginci adamlar fazla fiziksel temasa girmeden ,istedikleri an, paslaşarak( bizim cezaalanı icinde)gol attılar.
    Yormadan yorulduk.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahit abi den gonyaya gel senin gözün ile onun ek altındaki yere bir baktırayım. Hem kanki de hem mal de. Oldu mu şimdi. Damat piyasa da oldu için. Kimsede S1 de o seviyeden alıp fizikiye geçemeyeceği için tonlarca S1 kucağa bırakır diye düşünüyordum. O yüzden sattım. Bence orada dönen altının karşılığı yok.
    karşılığı yoksa daha güzel. istediğin kadar basabilirsin sarı gacı ya aklıma bir fikir geldi.
    10 ton sertifika yapıp, borsada sertifika satışı yapsalar ya.
    s1 fiyatı abuk subuk yerlere gitmezdi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye'de trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı 7 milyona yaklaştı

cevdet yılmaza göre üst lige geçiyoruz ama sokaklar pakistana döndü bu nasıl olacak...
    herkes kuryeci oldu artık sanırsam galiba bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    karşılığı yoksa daha güzel. istediğin kadar basabilirsin sarı gacı ya aklıma bir fikir geldi.
    10 ton sertifika yapıp, borsada sertifika satışı yapsalar ya.
    s1 fiyatı abuk subuk yerlere gitmezdi.
    Onu arada yapıyorlar. Bir ara ons kur da birşey yoktu taban oldu. O ara benim kucağa denk geldi

5. kimse doların yüzüne bakmıyor. rezerv para olmaktan çıktı da bizim mi habrimiz yok. asdasds.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    herkes kuryeci oldu artık sanırsam galiba bence
    İyi çalışırsan aylık masraflarını çıktıktan sonra 2500-3000 USD kalıyor

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    kimse doların yüzüne bakmıyor. rezerv para olmaktan çıktı da bizim mi habrimiz yok. asdasds.
    Doları alıp satmak sıkıntı. Geçen bir tane bozdurdum. Adam kac dakika 100 doları inceledi öyle aldı. Bir de üç beş bin olsa orads akşam olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doları alıp satmak sıkıntı. Geçen bir tane bozdurdum. Adam kac dakika 100 doları inceledi öyle aldı. Bir de üç beş bin olsa orads akşam olur.
    yeni çeyrek ilen eski çeyrek arasında ne fark var?
    fiyatları farklı. zamanlan bayatlıyor mu ki bunlar? asdasds.

Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •