Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 34 kişi okumaktadır. (10 üye ve 24 ziyaretçi)

mert45, Dedektifjjdj+, indregandi, katırcı_bedri+, loto, lsc+, MKELES+, mrblgn, ozzy, semih

Dün piyasa kıpkırmızıydı hiç 80 altı düşmedi bugün piyasa mavi topik gene tenha ..ilginç gerçekten
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 34 kişi okumaktadır. (10 üye ve 24 ziyaretçi)

mert45, Dedektifjjdj+, indregandi, katırcı_bedri+, loto, lsc+, MKELES+, mrblgn, ozzy, semih

Dün piyasa kıpkırmızıydı hiç 80 altı düşmedi bugün piyasa mavi topik gene tenha ..ilginç gerçekten
    Yanlış veriler bunlar bak ben buradayım listende hiçbir zaman yer almadım. Adam mı kayırıyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bi fatih terim bide bizim kuzu
    ha ha ha ayhanim.....arkadasimdir.....universitede....nisan tasinda bir apartmanda oturuyorduk....buna topcu oldugu ucun kizlar akiyordu....ben....bunun biraktigi kizlara morel veriyordum......nasipleniyordum....

ben ondan daha megolomanyagimdir.....o kibar oglandi....o yillarda....ben talebe lideriydim....koministtim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yanlış veriler bunlar bak ben buradayım listende hiçbir zaman yer almadım. Adam mı kayırıyorsun?

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post7081752

Valla neyse onu paylaşıyorum

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (8 üye ve 37 ziyaretçi)

mert45, Ayasofya 2005+, Ceomhs, kuzu, loto, lsc+, pit+, stars
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post7081752

Valla neyse onu paylaşıyorum

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (8 üye ve 37 ziyaretçi)

mert45, Ayasofya 2005+, Ceomhs, kuzu, loto, lsc+, pit+, stars
    Yanlış verilerle işlem yapıyırsam long short sıkıntı yani

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti bir ATATÜRK Cumhuriyeti ..hep böyleydi ilelebet hep böyle kalacak İNŞALLAH

https://www.youtube.com/watch?v=GzG-cw8vvQA
    9 Eylül 1922, İzmir'in kurtuluşuyla birlikte Türk milletinin özgürlüğe ve bağımsızlığa attığı kararlı adımın zaferle taçlandığı gündür. Yıllarca süren işgalin ardından, Türk ordusunun İzmir'e girerek düşmanı Anadolu'dan temizlemesi, bir milletin azmi ve direnişinin en büyük kanıtlarından biridir.

Yüce ATATÜRK ve tüm emeği geçenlere bir kere daha sevgi saygı ve minnet ile ..cennet mekan olsunlar İNŞALLAH

https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post7081299
    Hayat hoş gerisi boş

topigimde yazili.....10 kaart ANA KAARTLAR.....5 KAART SPEKULATIF KAARTLAR.....alindi....

oyun tarzimiz yazildi....

ANA KAARTLAR ASLA SATILMAZ.....

SPEKULATIF KAARTLAR.....5 ADET....BUNLAR SATILIR VE GERI ALINIR.....HEKTAS,SASA.ALARKO.VESTEL....vesaire... .topigimdeler...

dun.....BUNLARI GERI ALDIM.....YUZDE 50 VESTEL 31 DEN 45 E.....YUZDE YUZ SASA 2.80 DEN 5.60 CIKMISLARDI....OBURLERIDE......SATTIK.....DUN GERI ALDIK....ANA KAARTLARI ELLEMEDIK....

simdi....SASA yi.....aralik ayinda 8 den sattigimda.....bi suru hergele gelip ne zaman aldin ki der.....DUN ALDIM VE GRAFLARINI ASTIM.....ALIN DEDIM.

DURUST OLMAYI OGRETIYORUM.....

ANA KAARTLARI ELLEMEDIN MI....NE YAPMAYI OGRETTIM.....HEDGE SHORT ACMAYI.....

11 600 DEN SHORTU CAKTIK.....10 600 DEN KAPADIK.....KARI ALIP CEBE KODUK.....SPEKULATIF KAARTLARDA KARI ALIP CEBE KODUK.....

Bizim yaptigimizi.....piyasa yapicida yapti....TALAN ETTIK.....

simdi....

aralik ayinda hedef 14 000 e kadar....hicbir eylem yapmiyacagiz.....isimiz bitti.

bundan kelli konumuz....

KURU FASULYE YEMEGI....niye en sevdigim yemektir....

LAZ BULUT ta....akil varmidir.....yokmudur gibi.....tatli tatli satasmalar....kizdirmalar.....onu....kizgin sac ustunde hoppuluyan leblebi gibi.....severek....vaziyeti....sikilmadan aralik ayina ulastirmaktir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yanlış verilerle işlem yapıyırsam long short sıkıntı yani

https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post7081758

mandradasutvar ,sen görünmez adamsın galiba

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (10 üye ve 37 ziyaretçi)

mert45, AmigoOrhan, Ayasofya 2005+, Bear_Bull, kuzu, loto, lsc+, mrblgn, snob77, TIFIL+
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •