Sayfa 469/469 İlkİlk ... 369419459467468469
Arama sonucu : 3748 madde; 3,745 - 3,748 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. Esasen, mahkeme kararı olumsuz olmasa dahi, 2009 da teslimi öngörülen bir projeye bugünden nakit bağlamak büyük cesaret !!

Ayrıca TOKİ düşük gelir grubuna uygun konutlar üretmek üzere kurulmuşken tamamen lüks takılıyor. Bedava arsalara diktiği betonları sanat eseri fiyatından müzayede ediyor.

2.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Satılıkta olduğu gibi Kiralık stok sayısı da sürekli artıyor.

Ankara'da tanıdığım emlakçılara konuttaki rekor satışları sordum. Tapuda öyle bir kalabalık görmediklerini söylüyorlar.
    Ben Temmuz ayı başında aldığım daireyi dün dolaşmaya gittim. Bölgedeki 3 emlakçı ve kıraathane sahibi ile sohbet ettiğimde ; fiyatların %10 gerilediğini tespit ettim. ( zaten sarı sitede takibimde ) Bazı emlakçılar aynı semt pazarlarında fiyat sorduğumuzda sebze- meyveyi almadan dönüp giderken arkamızdan bağıran pazarcı gibi olmuş. Daireye 5200 yazmış. Sohbette '' yav bu daire güzelmiş, 4,5 olsa düşünürdüm '' dedim. Emlakçı hemen '' Beğendiysen , ciddiysen sahibini ararım. Kendisi eline 4,600 istiyordu. Konuşur ikna ederiz '' dedi.

Yani konuşurken bile ayakta çarpılacağımı hissederek, para kalmadı ki dedim.

3.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ben Temmuz ayı başında aldığım daireyi dün dolaşmaya gittim. Bölgedeki 3 emlakçı ve kıraathane sahibi ile sohbet ettiğimde ; fiyatların %10 gerilediğini tespit ettim. ( zaten sarı sitede takibimde ) Bazı emlakçılar aynı semt pazarlarında fiyat sorduğumuzda sebze- meyveyi almadan dönüp giderken arkamızdan bağıran pazarcı gibi olmuş. Daireye 5200 yazmış. Sohbette '' yav bu daire güzelmiş, 4,5 olsa düşünürdüm '' dedim. Emlakçı hemen '' Beğendiysen , ciddiysen sahibini ararım. Kendisi eline 4,600 istiyordu. Konuşur ikna ederiz '' dedi.

tahminen ocak ayında daha da hissedilen bir düşüş gelecek..bence..

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku

Sizin emlakçılarla muhabbetinizi seviyorum. Emlakçı jargonuna hakimsiniz

Benim de gözlemim o ki ilan fiyatları ile gerçek fiyatlar arasındaki makas hiç bu kadar açılmamıştı.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 469/469 İlkİlk ... 369419459467468469

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •