Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 57 kişi okumaktadır. (19 üye ve 38 ziyaretçi)

mert45, 1selm, bb79, Bear_Bull, Calibra, cokcok, çıtak+, Demirci_hacı, Doctor20, jigger, katırcı_bedri+, loto, lunatic, musician, raistlin39, sindoma53, suheyl, TIFIL+, Tince

Vuayyt çıtak dayu da geldi

Grafik üstünde MACD e göre 11745 ...

Bedirri hedef revize

Şimdi 12020

https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post7081887
    kitapta ele bi rakam yok

az önce ikili dibi yaptuk

bak buda fiyat üzerine birşey atılmış (ama ne olduğunu bilmiyom sadece şihir gibi çalışıyoru )

2. bedri pastaya göre aldıysan birde buradan bak hsbc deki oyuncuda yerli badem bofası gibi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Atanmış kayyum gürsel tekin efendiye ne olacakmış....
    rezil olduğuyla kalır. bence KK da öyle olacak. KK edilgen biridir, hatırlarsan kendi cb adaylığını bile açıklayamadı, sinsi sinsi arkadan iş çevirdi.
    şuan da hedefi o türden şeylerdir.Muhtemelen muharrem incenin chp den ayrıldığı gibi bir süreç yürütmeye çalışacaktır. ama şuanki chp kadroları proaktif. son birkaç günde aldıkları aksiyonlara bak.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kitapta ele bi rakam yok

az önce ikili dibi yaptuk

bak buda fiyat üzerine birşey atılmış (ama ne olduğunu bilmiyom sadece şihir gibi çalışıyoru )
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post7081908

Oovlum çıtak ..deminden beri katırcı ile debelleniyom bi de sen çıkma

Bu grafiğin bi de günlüğünü at bakiimm ..öyle işine geldiği gibi periyot atma ..sizin hepinizin bu gittiği yolda ben bilet kesiyorum be

Şimdi 12020
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    rezil olduğuyla kalır. bence KK da öyle olacak. KK edilgen biridir, hatırlarsan kendi cb adaylığını bile açıklayamadı, sinsi sinsi arkadan iş çevirdi.
    şuan da hedefi o türden şeylerdir.Muhtemelen muharrem incenin chp den ayrıldığı gibi bir süreç yürütmeye çalışacaktır. ama şuanki chp kadroları proaktif. son birkaç günde aldıkları aksiyonlara bak.
    KK, genel başkanlık sürecinde bile hiç bir zaman ben adayım demedi diyemedi...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

6. Hiç ama hiç beklemediğim bi mavi oldu da neyse ..akşam seansı var daha

12030
    Hayat hoş gerisi boş

7. geceye asoşla giriyoruz 171,7 maliyet yarında benim için onunla oynasın pıst 100 nasıl olsa makina oyunu bol.
    kolay gelsin

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3.60-3.65 doğru kazıkta kısık ateşte çevirirler
    orada bir daha bakarız pişip pişmediğine
    sabah kuzu tarifi verdim sasoş soran çok ben al sat demem kanal dibi benim graflarda burası aşağı kırarsa yine paylaşım yaparım.
    takasında yapıkredi yatrım satışları takip edilmeli
    bu tahtada msı hikayesi ile , kredi veren kurumlar birazda yabancı ortak hikayesi vs hareket yapmıştır bademler vakti saati geldiğinde yine kullanır önce bir dip çalışması gerekli benim gördüğüm.

Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •