rezil olduğuyla kalır. bence KK da öyle olacak. KK edilgen biridir, hatırlarsan kendi cb adaylığını bile açıklayamadı, sinsi sinsi arkadan iş çevirdi.
şuan da hedefi o türden şeylerdir.Muhtemelen muharrem incenin chp den ayrıldığı gibi bir süreç yürütmeye çalışacaktır. ama şuanki chp kadroları proaktif. son birkaç günde aldıkları aksiyonlara bak.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post7081908
Oovlum çıtak ..deminden beri katırcı ile debelleniyom bi de sen çıkma
Bu grafiğin bi de günlüğünü at bakiimm ..öyle işine geldiği gibi periyot atma ..sizin hepinizin bu gittiği yolda ben bilet kesiyorum be
Şimdi 12020
Hayat hoş gerisi boş
Hiç ama hiç beklemediğim bi mavi oldu da neyse ..akşam seansı var daha
12030
Hayat hoş gerisi boş
geceye asoşla giriyoruz 171,7 maliyet yarında benim için onunla oynasın pıst 100 nasıl olsa makina oyunu bol.
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
sabah kuzu tarifi verdimsasoş soran çok ben al sat demem kanal dibi benim graflarda burası aşağı kırarsa yine paylaşım yaparım.
takasında yapıkredi yatrım satışları takip edilmeli
bu tahtada msı hikayesi ile , kredi veren kurumlar birazda yabancı ortak hikayesi vs hareket yapmıştır bademler vakti saati geldiğinde yine kullanır önce bir dip çalışması gerekli benim gördüğüm.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri