rezil olduðuyla kalýr. bence KK da öyle olacak. KK edilgen biridir, hatýrlarsan kendi cb adaylýðýný bile açýklayamadý, sinsi sinsi arkadan iþ çevirdi.
þuan da hedefi o türden þeylerdir.Muhtemelen muharrem incenin chp den ayrýldýðý gibi bir süreç yürütmeye çalýþacaktýr. ama þuanki chp kadrolarý proaktif. son birkaç günde aldýklarý aksiyonlara bak.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post7081908
Oovlum çýtak ..deminden beri katýrcý ile debelleniyom bi de sen çýkma
Bu grafiðin bi de günlüðünü at bakiimm ..öyle iþine geldiði gibi periyot atma ..sizin hepinizin bu gittiði yolda ben bilet kesiyorum be
Þimdi 12020
Hayat hoþ gerisi boþ
Hiç ama hiç beklemediðim bi mavi oldu da neyse ..akþam seansý var daha
12030
Hayat hoþ gerisi boþ
geceye asoþla giriyoruz 171,7 maliyet yarýnda benim için onunla oynasýn pýst 100 nasýl olsa makina oyunu bol.
kolay gelsin
sabah kuzu tarifi verdimsasoþ soran çok ben al sat demem kanal dibi benim graflarda burasý aþaðý kýrarsa yine paylaþým yaparým.
takasýnda yapýkredi yatrým satýþlarý takip edilmeli
bu tahtada msý hikayesi ile , kredi veren kurumlar birazda yabancý ortak hikayesi vs hareket yapmýþtýr bademler vakti saati geldiðinde yine kullanýr önce bir dip çalýþmasý gerekli benim gördüðüm.
Yer Ýmleri