Sayfa 987/1001 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop LXVI

1. borsada yön için en iyi gösterge; öncü hisselerdir..1.5-2 ay önce sayıları bu kadar fazla değildi..
    ben 2 ay öncesinde sayıları az diye önemsememiştim..hatta bir ikisini yazdıydık da dalga geçmişte tüğsüzler..
    bunun için detaylı grafiğe gerek yok ..adamlar suyun gözündeler..suya yön veren adam bunlar..
    senin baktığın grafiği mumlar halinde çiziyorlar..

- İki yıl önce bir spiker piyasaya kızan birine, "Sen long açtıysan şort açan birileri vardır, sen şort açtıysan long açan birileri vardır." diye tepki göstermişti. Demek ki piyasaya kızmamak lazım, al ver piyasası bu piyasa.
    - Yeni mi anladın?

3. diyebilirsinizki hangısı hangısı bu öncüler..ebeyinki diyecem onlara..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çizgi film kahramanı kenarda dur elimi söylemem
    elini soylemiyorsan....burayi niye kirletiyorsun....burada ELINI SOYLUYENLER yaziyor....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

simdi.....GRAFINI AS.....dedigimi yap....

bu grafa gore borsa cikacak.....

bu grafa gore borsa dusecek.....

bunlardan birini yaz.....TEKNIK ANALIZ BUDUR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6. ekranlarda şunu demeye başladılar; piyasa artık kötü haberleri kanıksamaya başladı ve daha fazla satın alamayacak kıvama geldiler..
    chp yi artık rafa kaldırıyoruz yani..anlamışlar..gerçi ne zaman yön belirlediydiki..
    kar satışı olması gerekiyordu chp yi kullandılar..chp nin rolü bu kadar..

Yavaş al heyvan
    Bu ne acele?

8. kuzu dayu sen boş ver onu..grafik atmaz o..denedim ben onu..bu SASA 25 milyar dolar meselesine ne diyorsun..
    İbraam Çavuş un düşüncesi nedir..hakkaten kapasite var mı bu adamda..
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    simdi.....GRAFINI AS.....dedigimi yap....

bu grafa gore borsa cikacak.....

bu grafa gore borsa dusecek.....

bunlardan birini yaz.....TEKNIK ANALIZ BUDUR.

Sayfa 987/1001 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •