Sayfa 419/419 İlkİlk ... 319369409417418419
Arama sonucu : 3350 madde; 3,345 - 3,350 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Ne olmuş böyle Konya’da.

Normalde günde 15 bin lot işlem olur. Bugün işlem hacmi 33 bin lottan fazla.

5572 den biri son saniye satış yapmış. Ara kademeler neredeyse boş ama 5492.5’den 15.478 lot işlem olmus ⚔

2. Konyacilarin pestilini cikarmis tahtaci iyice uzun zaman oldu vayy be

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472
     Alıntı Originally Posted by centil_ist Yazıyı Oku
    Konyacilarin pestilini cikarmis tahtaci iyice uzun zaman oldu vayy be
    tahtacıya neft yağı sürmüşler artık ardı tutmaz
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    tahtacıya neft yağı sürmüşler artık ardı tutmaz
    uzun yıllar oldu esir aldı milleti yezit ama bu konut projelerinden yada sıgınak olayından ekmek yemek ıstıyorsa sermaye arttırımı yapacaktır muhakkak.bu sene d*****n kuyrugu kopacak.ıns bekleyen arkadaslar para kazanır.

Sıgınak korku psikolojisi yaratmak için siyasi bir tuzak bence. Halkı savas psikolojisine sokup, yaparsak bir yaparız taktiği. İktidar halkını düşünüp getirisi olmayan o kadar betona yatırım yapar mı!

Alıntı Originally Posted by centil_ist Yazıyı Oku
    uzun yıllar oldu esir aldı milleti yezit ama bu konut projelerinden yada sıgınak olayından ekmek yemek ıstıyorsa sermaye arttırımı yapacaktır muhakkak.bu sene d*****n kuyrugu kopacak.ıns bekleyen arkadaslar para kazanır.

6. Burada zamanın behlinde halay çeken, Fransaya google translete ile çevrilmiş mektup gönderip, bunların iflahını keseceğim; fitili ateşledim çok sıkıştılar vs. diye ahkam kesen bomba tipler vardı. Eğlenceli adamlardı ve ben bu tiplere böyle zoytarıklarla olmaz, patron çok güçlü size papuç bırakmaz ve iflahınızı kesiverir demiştim de ukala ukala ben çok zenginim, koy telefonunu demişti. Gördün mü iflahı, fitili mitili efendi; böyle adamın iflaını kesiverirler yazamaz çizemez hale getiriverirler adamı Konyada...Hatta konya arazisinde altın bulanlar, tarihi kazı yapanlar, höyükler, göbekli tepeler iddia edenler bile oldu yahu..Çok eğlençeli adamlardı, emme atta gittiler.. Puhaaa

Sayfa 419/419 İlkİlk ... 319369409417418419

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •