Sayfa 903/903 İlkİlk ... 403803853893901902903
Arama sonucu : 7218 madde; 7,217 - 7,218 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Bugün gesan 50 milyar dolarlık iş aldık dese yine yürümez. Hisseler küçük yatırımcıda tahtacı toplamak istemiyor. Allah hepimize sabır versin.
    Sabrediyorum ama kar ettiğim bazı kağıtlardan ilave ediyorum. Daha öncede birkaç yıl beklediğim hisseler vardı ve beklentim gerçekleştikten sonra sattım. %25 portföy de ağırlığı vardı. Şimdi %60.Eğer ki 40 lira altına inerse bu oran daha da yükselecek. Artık Ukrayna Rusya savaşı bitip geleceği fiyatlama ya başladı mı şimdiki fiyatlar hayal olur. Bekliyoruz artırarak bakalım. 😁

Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Sabrediyorum ama kar ettiğim bazı kağıtlardan ilave ediyorum. Daha öncede birkaç yıl beklediğim hisseler vardı ve beklentim gerçekleştikten sonra sattım. %25 portföy de ağırlığı vardı. Şimdi %60.Eğer ki 40 lira altına inerse bu oran daha da yükselecek. Artık Ukrayna Rusya savaşı bitip geleceği fiyatlama ya başladı mı şimdiki fiyatlar hayal olur. Bekliyoruz artırarak bakalım. 😁
    Benim ekleyecek gücüm var fakat artık bu hissenin yürüyeceğine inancım yok. Maliyetim 57 fakat 4 kat gitse ancak maliyetime gelir. Nerdeyse 2 senedir içerdeyim.

Sayfa 903/903 İlkİlk ... 403803853893901902903

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •