günaydýn herkese bol kazançlar...
halka arz için alanlar satsýn bakalým bugün de yolumuza bakalým.
günaydýn herkese bol kazançlar...
halka arz için alanlar satsýn bakalým bugün de yolumuza bakalým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biz trade etsek ertesi sabaha tavan yapar. Dün çok düþündüm bu arz onaylanmazsa ne oluru. Alfasa gecmeyi. Neyse nasip. Bugün kontr ve smrtg ateþ etmeli. Uyarýz ins
dostum hep kötü düþünuyorsun az iyi düþüntrade yapmak istiyorsan baþka hisse de yap hacimli olsun.. bizde 300 de 2 defa veremedik aslýnda az teknikle hele de 2 li tepe yapýp dönmesinde verilirdi.
beceremedik.. sende devamlý kötü düþünme öyle düþününce olmuyor tecrubeyle sabithala inatlaþýyorum ama bu sefer olumsuz düþünerek almýyorum hiç olmazsa :D
evet hakýlýsýn dün tepede verenleri bugun açýlýþta verenlere ceza yerine ödül veriyorlar ama unutma kendilerine ödül veriyorlar kendileri yapýyordur.
yani bu hareketleri yapacak KY çok çok azdýrky adý üstünde hep bir umutla tutar satmaz hepimiz öyleyiz bu hareketleri yapan tahtacýlardýr
bakma sana arada öneri gibi þeyler konuþuyoruz ama gesanda o hareketleri bende yapamam terste býrakýrlaro yüzden sakince izliyorum.
nefsini köreltmek için çok az git baþka hisse de al sat yap mesala zarar etceksen az zarar et gibi gibi.
zemin kaygan olunca gesanda sert hareketler oluyor
aþagýda 234.50 olmadý 224.50 kýrmýzý olunca dayanamayýp alýyorum
yeþilde satmasýný bilen iyi para kazandýrýr bence iþin uzamasý daha iyi
her hafta beklenti ayagýna saglam duruyor bedelsiz arzdan önce gelir ytd.
Yer Ýmleri