Sayfa 239/239 İlkİlk ... 139189229237238239
Arama sonucu : 1911 madde; 1,905 - 1,911 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ben küçük çocuktum ama 12.eylül öncesini hatırlıyorum, chp genel bşk bülent ecevit idi, ama parti içinde 4 ayrı klik vardı, biri deniz baykal, öbürü turan güneş, aşırı sol adına süleyman genç vardı, biri daha vardı, 4 klik.. ecevit bunlardan öyle sıtkı sıyrılmıştı ki, 12.eylül sonrası kendine ayrı parti kurdu, 99 seçimerinde birinci parti oldu, başbakan oldu, chp %10 baraj altı kaldı, meclise giremedi

94.aralık belediye seçimlerinde tayyip 973 bin oy almıştı %25, merkez sağ anap+dyp %38, merkez sol chp+dsp+shp %34.. lakin merkez sağ ve merkez solun 2-3 ayrı partiye bölünmesi sayesinde tayyip %25 ile belediye başkanı oldu- sonra suları akıttı doğalgazı dağıttı başörtülü kızlara belediyede iş verdi falan, hapse tıktılar.. sonra 2001 krizi oldu, ilk seçimi tayyip kazandı %34 oyla, ve sonraki çeyrek asırda birebirde hiç bir seçimi kaybetmedi- bu başlıbaşına dünya çapında tarihi bi olay.. ilk tetiği çeken 94 belediye seçimlerinde oy veren 973 bin kişi

cehape'ye dönersek, nşa yarın mutlak butlan açıklanacak- borsa bunu önce düşerek karşılıyabilir ama sonra yukarı döner, daha pozitif bi haber akışında zaten yukarı döner çünkü yarın belli olacak haber akışı zaten 2.eylül günü satıldı, öyle yada böyle yarın bunun geri alışı olacaktır

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ben küçük çocuktum ama 12.eylül öncesini hatırlıyorum, chp genel bşk bülent ecevit idi, ama parti içinde 4 ayrı klik vardı, biri deniz baykal, öbürü turan güneş, aşırı sol adına süleyman genç vardı, biri daha vardı, 4 klik.. ecevit bunlardan öyle sıtkı sıyrılmıştı ki, 12.eylül sonrası kendine ayrı parti kurdu, 99 seçimerinde birinci parti oldu, başbakan oldu, chp %10 baraj altı kaldı, meclise giremedi

94.aralık belediye seçimlerinde tayyip 973 bin oy almıştı %25, merkez sağ anap+dyp %38, merkez sol chp+dsp+shp %34.. lakin merkez sağ ve merkez solun 2-3 ayrı partiye bölünmesi sayesinde tayyip %25 ile belediye başkanı oldu- sonra suları akıttı doğalgazı dağıttı başörtülü kızlara belediyede iş verdi falan, hapse tıktılar.. sonra 2001 krizi oldu, ilk seçimi tayyip kazandı %34 oyla, ve sonraki çeyrek asırda birebirde hiç bir seçimi kaybetmedi- bu başlıbaşına dünya çapında tarihi bi olay.. ilk tetiği çeken 94 belediye seçimlerinde oy veren 973 bin kişi

cehape'ye dönersek, nşa yarın mutlak butlan açıklanacak- borsa bunu önce düşerek karşılıyabilir ama sonra yukarı döner, daha pozitif bi haber akışında zaten yukarı döner çünkü yarın belli olacak haber akışı zaten 2.eylül günü satıldı, öyle yada böyle yarın bunun geri alışı olacaktır
    Elinize sağlık...
    Ne güzel sallamışsınız?

"Ecevit bunlardan öyle sıtkı sıyrılmıştı ki, 12.eylül sonrası kendine ayrı parti kurdu..."

1- DSP Rahşan Ecevit ve Önder Aksakal tarafından 14 Kasım 1985 tarihinde kurulmuş, bu esnada, Ecevit 80 darbesi sonrası diğer siyasetçilerle birlikte 10 yıl siyasetten men edilmiştir. 1987 yılında yapılan referandum ile ancak siyasete dönebilmiştir.

2- CHP 80 darbesi sonrası siyasi yasaklar nedeniyle ancak 1992 yılında aynı isimle açılabilmiştir!!!
    Yani... Ecevit siyasete döndüğünde CHP isimli bir parti yoktur. Sonraki 5 yıl boyunca olması da yasaktır!!!

3-CHP'nin halefi olan partilerden Halkçı Parti(1983), SODEP(1983) bunların birleşimi SHP(1985) yılında kurulmuş, sonradan CHP'nin yasağı kalkınca aynı çatıda birleşmişlerdir...

EK: R.T.E'ın İ.B.B Başkanı olduğu seçimin tarihi 27 Mart 1994'tür...***

*** https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0...se%C3%A7imleri

https://tr.wikipedia.org/wiki/B%C3%B...lunmu%C5%9Ftur.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Demokratik_Sol_Parti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Cumhuriyet_Halk_Partisi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sosyal_Demokrasi_Partisi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Halk%C3%A7%C4%B1_Parti
    Son düzenleme : KısaVade; Bugün saat: 04:10.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. dış politika çok sıkıntılı bi halde, sarı paşa başkan oldu ama muktedir olamadı, the lobby onu dizginledi- iran'ı vurmak zorunda kaldı, israil'in katar başkentini vurup adam öldürmesinine yardım ve yataklık etti, gazzede süregelen soykırımı görmezden gelmekte zaten, ukrayna savaşını da bitiremedi

nşa trump içe dönecek iç kavgayı yürütücek, bu durumda ortadoğudaki israil saldırganlığı boşta kalır sınır tanımaz.. eninde sonunda israil türkiyeye savaş açar- bu önce ypg'nin direkt saldırmasıyla olur yahut yunan ordusunun kıbrısa işgal hareketiyle olur, önce proksileri saldırtır.. sonra ankaradaki kafa yönetimi yok etmeye yönelir- tarzı bu- genelkurmay üst kadrosunu, fidan kalın gibi isimleri ortadan kaldırmaya çalışır, sonra hava üstünlüğünü kullanarak çullanır.. bu arada halkı isyan edip akp-mhp diktatörlüğünü yıkmaya yöneltir, sosyal medyayı kullanır, regime change hedefler

lakin, abd hindistanı kaybetti, trump öyle dedi- maalesef çin-rus şer cephesine kaybettik hindiyi diye itiraf etti.. hindistanı kaybetmiş bir abd hegemonyası türkiye'yi de kaybetmeyi göze alamaz, israil saldırganlığını sadece bu jeo-politik hakikat durdurabilir

Keşke! Halk isyan edip AKP-MHP diktatörlüğünü yıkmaya kalksa.
    Sünni/biatçı, ezilen köleleşmiş islamik topluluklarda
    Böyle bir - ciddi-başkaldırı ve sonucu yok..
    Deneyenlerin kafası ezilmeye devam ediyor.

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Keşke! Halk isyan edip AKP-MHP diktatörlüğünü yıkmaya kalksa.
    Sünni/biatçı, ezilen köleleşmiş islamik topluluklarda
    Böyle bir - ciddi-başkaldırı ve sonucu yok..
    Deneyenlerin kafası ezilmeye devam ediyor.

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bi halk ayaklanmasının sosyolojik altyapısı yok, chp tabanı nispeten daha yaşlı, hali vakti yerinde bi kitle, sokaklarda kaos yaratabilecek bi kitle değil.. tabii bunların çocukları gençleri de var, gezide meydana çıkanlar, gezi olaylarının nasıl başlayıp ilerlediğini bugün artık bilioruz, birinci fail polisti- önce gereksiz yere şiddet uygulayarak kitleyi tahrik eden sonra çarşı grubu karşısında yenilmiş numarası yaparak meydandan çekilen, her şekilde ateşin üstüne benzin döken bir polis.. o polis emrileri ankara'dan değil pensilvanyadan alıyordu, cia'dan alıyordu.. akşam 9 itibariyle bütün küresel medyada birinci haber oldu, günlerce öyle kaldı, cnn 27 saat canlı yayın geçerek kendi rekorunu kırdı, abd dışişleri 14 günde 16 açıklama yaptı- polisin orantısız güç kullanımından çok endişelenmişler, binlerce yabancı aktivist vardı kalabalığın içinde, soros oradaydı, fetö oradaydı kusursuz bir cia yapımıydı.. bugün tekrar edebilir mi ?? zinhar edemez.. artık devlet tekil bir yapıda, bölünmüşlük yok çünkü.. yüksek faizin boğduğu, geçim sıkıntısı çeken asıl kitle ağırlıklı akp tabanı.. dediğin gibi sünni, biatçı, ezilmiş bi kitle, bunlar sokaklara dökülmek yerine sandıkta gösterir tepkisini, geçen seneki yerel seçimlerde sandığa gitmeyerek gösterdiği gibi

6. güvenlik ve dış siyaset yekvüct olsa da, devlet içi bi takım çatışmalar olduğu açık, can holdinge el konulması bunun kanıtı, üç nesildir kaçakçılık yapmakta olan doğubeyazıtlı aileye niye şimdi vuruldu? haberturk ceo'su tekdağ da akrabaymış bu aileye, avukat rezan da öyle.. neyse kaçakçıların mallarına el kondu, tkfen %27 hissesi de tmsf'ye geçti, inşallah bu temiz eller operasyonları devam etmeli, kirli yapılara el koymalı devlet

tekfen için iyi haber.. yıllardır tekfen yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmakla meşhurdur, analiz edersin toros gübre gibi bi dev var, tekfen inşaat özellikli bi şirket- enerji santrali, liman, metro otomasyonu falan gibi nitelikli işler yapıyor, liman işletmeciliği var, gayrımenkulleri var, ama her daim aşırı iskontolu, çünkü patronları bilanço oyunları, olumlu/olumsuz kap haberleri, tahtada dominasyon her türlü tekfen yatırımcısını üzdü.. şimdi yönetim kuruluna tmsf girerse bu kumpaslara izin vermez, daha iyi olur şirket için, belki meşhur toros gübre halka arzı da gündeme gelir

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    güvenlik ve dış siyaset yekvüct olsa da, devlet içi bi takım çatışmalar olduğu açık, can holdinge el konulması bunun kanıtı, üç nesildir kaçakçılık yapmakta olan doğubeyazıtlı aileye niye şimdi vuruldu? haberturk ceo'su tekdağ da akrabaymış bu aileye, avukat rezan da öyle.. neyse kaçakçıların mallarına el kondu, tkfen %27 hissesi de tmsf'ye geçti, inşallah bu temiz eller operasyonları devam etmeli, kirli yapılara el koymalı devlet

tekfen için iyi haber.. yıllardır tekfen yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmakla meşhurdur, analiz edersin toros gübre gibi bi dev var, tekfen inşaat özellikli bi şirket- enerji santrali, liman, metro otomasyonu falan gibi nitelikli işler yapıyor, liman işletmeciliği var, gayrımenkulleri var, ama her daim aşırı iskontolu, çünkü patronları bilanço oyunları, olumlu/olumsuz kap haberleri, tahtada dominasyon her türlü tekfen yatırımcısını üzdü.. şimdi yönetim kuruluna tmsf girerse bu kumpaslara izin vermez, daha iyi olur şirket için, belki meşhur toros gübre halka arzı da gündeme gelir
    CAN holdingin aklanmış parasını KİRLİ PARA olarak görmüyorum..
    Kazanma şekilleri ne olursa olsun, eğer TR getirip aflardan faydalandı ve sonunda ekonomi çarkına
    121 şirketle katkıda bulunduysa ve yıllar yıllar içinde buna izin verildiyse VE bu adamlar göz göre göre
    Devleti soymadılarsa, ihale-rüşvet-komisyon -adı altında asıl pis işlere bulaşmadılar ise..SORUN YOK...
    Ama varmış..
    Bunu en iyi kim bilir? İlerde konuşacak olursa CAN kardeşler tabi ki..
    Ne teklif edildi? Neye HAYIR dediler?? Bilmiyoruz..
    AKP'nin sistemli rüşvet-,komisyon ve el-koyma işlemlerini bildiğimiz için başlarına gelenleri tahmin ediyoruz...

Kaçakçılık,Vatan Hainliği, Fetöcülük...Eskiden PKK falan vardı, o yaklaşımı sildiler.

REZA ZARRAB'la ..AKP'nin sorunu oldu mu? İRAN Merkez Bankası beraber soyarlarken.?
    Yoktu.. Sonra işler karıştı ..

İlelebed böyle gider mi? Gidiyor.. İç savaş/dış savaş ve veya aniden gelişecek hiç beklemediğimiz gelişmeler olursa,
    DEVRAN değişir.. Ne TMSF kalır , ne o islamik tandaslı vakıflar...NE okçular ne de Baykar.. !!

AKP kendini İKTİDAR değil,devlet olarak görüyor.. VE ne yaparsa yapsın ben devletim haklıyım,mantığı ile şekillendiriyor..

Bunun sonu belli..
    Ya DEVLET yıkılacak ya da AKP.. Hangisi önce olacak bilmiyorum..

Şu an itibarıyla benim penceremden TR C Devletini pasif ve çaresiz görüyorum.. Uyanırda DEVLET olursa o zaman ne olur BİLEMEM!!

Sayfa 239/239 İlkİlk ... 139189229237238239

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •