Sayfa 240/240 İlkİlk ... 140190230238239240
Arama sonucu : 1916 madde; 1,913 - 1,916 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    güvenlik ve dış siyaset yekvüct olsa da, devlet içi bi takım çatışmalar olduğu açık, can holdinge el konulması bunun kanıtı, üç nesildir kaçakçılık yapmakta olan doğubeyazıtlı aileye niye şimdi vuruldu? haberturk ceo'su tekdağ da akrabaymış bu aileye, avukat rezan da öyle.. neyse kaçakçıların mallarına el kondu, tkfen %27 hissesi de tmsf'ye geçti, inşallah bu temiz eller operasyonları devam etmeli, kirli yapılara el koymalı devlet

tekfen için iyi haber.. yıllardır tekfen yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmakla meşhurdur, analiz edersin toros gübre gibi bi dev var, tekfen inşaat özellikli bi şirket- enerji santrali, liman, metro otomasyonu falan gibi nitelikli işler yapıyor, liman işletmeciliği var, gayrımenkulleri var, ama her daim aşırı iskontolu, çünkü patronları bilanço oyunları, olumlu/olumsuz kap haberleri, tahtada dominasyon her türlü tekfen yatırımcısını üzdü.. şimdi yönetim kuruluna tmsf girerse bu kumpaslara izin vermez, daha iyi olur şirket için, belki meşhur toros gübre halka arzı da gündeme gelir
    Ulan 25 sene oldu ülkeyi yönetiyor senin tayfa, şimdi mi el koymak aklına gelmiş...hadi önceden fetö ile anlaşamadın..10 yıldır niye bekledin...bu masalları sizin mahallede yedirmek kolay..bahçelinin apoya kucak açmasını bile kabullenmiş, devlet öyle uygun görmüş, vardır bir bildiği diyen bir kitle.

1500 yıl önceden muaviye hikeyesi anlatırlar, aklınca dalga geçerler bedevilerle...dişi deveyi erkek diye yutturur tayfasına..kendileri şu an o bedevilerden daha kötü durumda.1-2 nesil sonra çok dalga geçilecek, çok beddua alacak bir kitle.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    can grubunu ben de kirli bi şebeke gibi görmüyorum, akaryakıt ve sigara kaçakçılığı yapmak gümrük vergisi ötv gibi vergilerden sakınmak anlamına geliyor, sanki herkes vergisini tam ödüyormuş da, bi bunlar vergi kaçakçısı.. gerçek kara para uyuşturucu kumar gibi faaliyetlerle ilgilidir.. ayrıca bunlar paraları yurtdışına off-shore hesaplara taşımamış, türkiyede satın almalar yapmışlar, parayı yurtiçinde tutmuşlar.. oysa koç ve ülker gibi tüsiad grupları paralarını yurtdışında tutuyor, sonra da yabancı sermayeymiş gibi avantajlı bi şekilde içeri sokuyorlar bi kısmını.. can grubu köprü özeleştirmesine girmeyi düşünüyormuş, oysa koç ve ülker o bizim hakkımız diye düşünüyor köprüleri, bu tasfiye tüsiadçıların bi ayak oyunu olabilir
    ahah..omurga çok önemli..5 dk önce dediğini bile çürütüyorsun..hayatta hiç kutsalın oldu mu? akp ve tayyip dışında...neymiş sigara ve akaryakıt kaçakçılığ, çok da kara para sayılmazmış...kim vergisini tam veriyormuş ki...tam esfeli safilin seviyesi...herkes **** zaten, biraz da ben vurdurayım seviyesi!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. 30.hazirandan beri 3. defa way anam way formasyonu oluştu, shortçular duman oldu, efendim neymiş -hırsızların parti kongresinde hırsızlık varmıymış yokmuymuş davasında yine erteleme geldi yine ilk erteleme haberindeki gibi %6-7 güniçi marj, 2 hafta evvel de istanbula kayyum haberiyle aynı marjı ters yönde yapmıştı

teknik olarak çok güçlü bi hamle yaptı 30.haziran sonrası hafta boyu sürmüştü yukarı baskı, shortçular bi bardak su bile vermemişti, bu sefer de benzeri olur, daha yukarı devam eder, yeni ath yakmadan satış yerse ayıp eder.. büyük hacim büyük el değişim var, bofa ve garanti üzerinden short kapamışlar.. kritik detay: destek menkul kumova bütün longları vermiş geçmiş, karı cebe atmış, tek negatif endikasyon bu

4. destek menkul geçen mahkeme öncesi de 1o bin long açmış, erteleme kararı sonrası da poz kapamıştı...yine aynı senaryo oldu. mehkemeye yakın birileri olduğu kesin.

Bu arada 52 bin endeks poz kapanmış...vade sonuna yakın değilken günlük rekor poz kapama olabilir.

Sayfa 240/240 İlkİlk ... 140190230238239240

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •