Haber Rekor
@haberrekor
·
16s
1 Kurultay Delegesi CHP'nin 21 Eylül'deki Kurultayına İtiraz Etti!
ï¸Gazeteci Barış Yarkadaş:
"Yarın 5 kurultay delegesi daha itiraz edecek."
seçcul gel şunlara birşey söyle sağ seçmene bok atıyordun sesin çıkmıyor oyuncak yaptınız
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Onlarda kulp bulmada sorun yok
Geçen yazmıştım kızılcık şerbeti dizisi aile içi ilişkilere istinaden millet böğürünce senaristin 4 sene önceki röportajını bahane ederek gözaltına alıyorlar
Yani bir şekilde içeri tıkıyorlar
Mesela Bahçeli'de soyluda kurtulmuşta tayyibe hakaret etmişlerdi kaç sene önce neden yok bir şey bunları görüyor ve hala savunuyorlar işte kör şaşı misali hepsi aynı çukurdalar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
VİOP.png
Satıcılar bastırıyor..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
ÇİN’DEN NVIDIA’YA DARBE
⤠Karar: Çinli teknoloji devleri, hükümetin talimatıyla Nvidia’nın yapay zekâ çip siparişlerini iptal etti.
⤠Detay: Siber düzenleyici kurum, özellikle Çin için üretilen RTX Pro 6000D modelinin testlerinin ve siparişlerinin derhal durdurulmasını istedi.
⤠Etkilenenler: Alibaba, ByteDance ve diğer devler binlerce adetlik siparişe hazırlanıyordu; tüm süreç askıya alındı.
⤠Bu adım, Çin’in dışa bağımlılığı azaltma ve yerli yarı iletken sektörünü güçlendirme stratejisinin en somut adımlarından biri olarak değerlendiriliyor.
⤠Huawei ve Cambricon gibi firmaların geliştirdiği yapay zekâ işlemcilerinin artık küresel alternatiflerle kıyaslanabilir performansa ulaştığı vurgulanıyor.
⤠Hükümet yalnızca yeni siparişlerin değil, mevcut envanterlerin de gözden geçirilmesini istedi. Yerli üretimin gelecek yıldan itibaren 3 kat artırılması hedefleniyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
VİOP.jpg
.........................
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri