[attach=confýg]30638[/attach]
bofa.........
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Aselsan çözülüyor gibi bir kýsým stoplatý beni![]()
CHP'nin 21 Eylül'deki olaðanüstü kurultayýnýn iptal edilmesi için baþvuran CHP delegesinin talebi Çankaya Ýlçe Seçim Kurulu tarafýndan reddedildi
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
"Correlation does not imply causation" tercümesi "korelasyon nedensellik deðildir"
Benim köhne baþlýkta aþaðýdaki "Bütün Grafiklerin Anasý" Ons-Faiz-DowJones grafiðini paylaþtým.
Grafikte yeþil renkli sütun iþte o covid dönemi. Altýnýn yatay gittiði süreler de kýrmýzý þeritlerle iþaretli.
Altýnýn yatay hareket ettiði birinci dönem Yellen teyze FED baþkanýyken tappering sonu idi ve Trump birinci geliþiyle hiç de mutsuz deðildi faiz ve enflasyon artýþýndan. Trump borsalarý ve ekonomiyi bu parayla ateþledi.
Covid sonunda saçýlan trilyonlar yükselen faizli kaðýtlara ve yeniden ýsýnan ekonomilere akarken altýn seyretti. Þimdi ise piyasalar ve ekonomilerin ateþinin külünü atmak gerek. Bu kül 2008de sub-prime mortgage idi, þimdi küllenecek olan trilyonlarca dolarlýk hazine-maliye kaðýtlarý olacak.
Ha faiz düþerken altýn iyice roketler mi?
Benim 40 yýllýk tecrübem: altýn, gümüþ, istr elmas olsun, yattýðý yerde kimseye para yok.
![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Deutsche Bank
ons altýnýn 4 bin dolara, ons gümüþün ise 45 dolara ulaþacaðýný öngörerek tahminlerini yukarý yönlü revize etti![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri