Sayfa 990/993 İlkİlk ... 490890940980988989990991992 ... SonSon
Arama sonucu : 7940 madde; 7,913 - 7,920 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Alp CHP operasyonları sayesinde küçük partiler, iyi parti ve CHP içindeki kurtçukları görmüş olduk. Sağı solu küçüğü büyüğü yok hee yerden kurtçuk fışkırıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alp CHP operasyonları sayesinde küçük partiler, iyi parti ve CHP içindeki kurtçukları görmüş olduk. Sağı solu küçüğü büyüğü yok hee yerden kurtçuk fışkırıyor
    Son dönemde yaşanan gelişmeler, Türkiye’nin ekonomik görünümü üzerinde önemli etkiler yaratmaktadır. Fed'in faiz indirimi, Brent petrol fiyatlarının 65 dolar seviyelerinde sabit kalması ve Türkiye’nin yüksek faiz politikası gibi faktörler, teorik olarak Türkiye’nin ekonomik denklemini iyileştirebilecek unsurlar olarak öne çıkmaktadır. Ancak, bu olumlu gelişmelere rağmen, siyasi istikrarsızlık ve belirsizlikler, Türkiye’nin ekonomik iyileşme sürecini engellemeye devam etmektedir.
    Fed’in faiz indirimi ve düşük petrol fiyatları, global düzeyde Dolar’ın değer kaybetmesine yol açmakta ve Türkiye gibi gelişen piyasaların lehine bir ortam yaratmaktadır. Petrol fiyatlarının düşük olması, Türkiye’nin enerji ithalat maliyetlerini azaltarak, cari açığın daha yönetilebilir seviyelere çekilmesine yardımcı olurken, Türkiye Merkez Bankası’nın uyguladığı yüksek faiz oranları da TL’yi cazip kılmaktadır. Bu faktörler, kısa vadede Dolar/TL kuru üzerinde düşüş baskısı yaratması gerekir.
    Ancak, siyasi belirsizlik ve istikrarsızlık, yatırımcıların güvenini zedeliyor. Türkiye'nin ekonomik göstergeleri iyileşiyor olsa da, iç politikadaki riskler, dış yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisini sınırlıyor. Siyasi kaos ortamı, güvenli liman arayışını artırarak, Dolar’a olan talebi yükseltiyor ve bu da Dolar/TL kuru’nu yukarı yönlü baskılıyor.
    Yatırımcılar, yalnızca ekonomik göstergelere değil, aynı zamanda siyasi stabiliteye de odaklanırlar. Siyasi riskler, Türkiye’nin dış finansman ihtiyacını ve sermaye akışını olumsuz etkiliyor. Bu da, yüksek faizlerin Türkiye ekonomisini kısa vadede desteklemesine rağmen, TL'nin değer kazanmasını sınırlıyor.
    Sonuç olarak, Fed’in faiz indirimi ve petrol fiyatlarındaki düşüş gibi olumlu gelişmeler, Türkiye ekonomisi için fayda sağlasa da, siyasi istikrarsızlık bu etkilerin önünde büyük bir engel oluşturmaktadır. Türkiye, iç ve dış politikada güvenli bir ortam yaratamadığı sürece, Dolar/TL kuru üzerinde beklenen düşüş gerçekleşmeyecektir ve ekonomik krizden çıkış daha uzun bir süre alacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/aykiricomtr/status/196...kIZ3uuQYw&s=08

abla bu kadeeeeh senin şerefine der gibi kaldırıyo
    Kabede zeytin vs bulunuyor mu? Montaj gibi geldi...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. CHP içindeki o çocukları safralar siyasal islamcıların yargı terörüyle kurultayı yaptırmamak için ne yapacaklarını şaşırmışlar bu O.çocukları yargı terörüyle CHP ye çökmeye çalışıyorlar bu O çocuklarıyla elebaşları dövülerek CHP den mutlaka atılmalı özgür bu O çocuklarına meydan okumalı cesaretiniz varsa gelin aday olun demeli o saftirik elebaşına seslenmeli gel yeniden aday ol demeli

5. Bir aydır sinir stres ülke gündemi üstüne kızın dersane süreci onun üstüne oğlanın askerlik öncesi muhasebe bürosunda askere gitmeden işleri sıcıp sıvaması. Beraber çalıştığı patronu arkadaşımın oğlandan şikayetleri. Oğlan askerden 12 gün sonra gelince nasıl davranacağımı bilememem. Sonuçta Z kuşağı. Üstüne engellisin. En ufak eleştiri ve ya kısıtlama önerisinde evi terkederim tehdidi. Bataklığa giden yolda adım adım giden bir evlat. Bataklık derken sigara başladı. İşte belki maksimum 8 saat çalışmıyor ama eve gece 22-24 de gelmediği de oluyor. 15 gündür kendi kendime konuşuyorum düşünüyorum. Normalde olması gereken şu. Oğlum arkadaşım olan mali müşavire gidecek. Abi askerlik heyecanı gazı ile kendimi kaptırdım stres heyecandan bu hatalar ihmal oldu. Özür dilerim bundan sonra daha dikkatli ve daha özverili çalışacağım. Ben bundan sonra programlı disiplinli düzgün dikkatli çalışacağım. Bunu dese arkadaşım iki dakika da pamuk gibi olur. Allah'ım dua ediyorum inşallah şu 26 gün askerlik buna birazcık ders verir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir aydır sinir stres ülke gündemi üstüne kızın dersane süreci onun üstüne oğlanın askerlik öncesi muhasebe bürosunda askere gitmeden işleri sıcıp sıvaması. Beraber çalıştığı patronu arkadaşımın oğlandan şikayetleri. Oğlan askerden 12 gün sonra gelince nasıl davranacağımı bilememem. Sonuçta Z kuşağı. Üstüne engellisin. En ufak eleştiri ve ya kısıtlama önerisinde evi terkederim tehdidi. Bataklığa giden yolda adım adım giden bir evlat. Bataklık derken sigara başladı. İşte belki maksimum 8 saat çalışmıyor ama eve gece 22-24 de gelmediği de oluyor. 15 gündür kendi kendime konuşuyorum düşünüyorum. Normalde olması gereken şu. Oğlum arkadaşım olan mali müşavire gidecek. Abi askerlik heyecanı gazı ile kendimi kaptırdım stres heyecandan bu hatalar ihmal oldu. Özür dilerim bundan sonra daha dikkatli ve daha özverili çalışacağım. Ben bundan sonra programlı disiplinli düzgün dikkatli çalışacağım. Bunu dese arkadaşım iki dakika da pamuk gibi olur. Allah'ım dua ediyorum inşallah şu 26 gün askerlik buna birazcık ders verir.
    Umarım ders verir ,ama bence vermez zira parası olan bir sürü şımarık adam da kısa dönem orada olacak , kötü örnek, aslında normal askere gitmesi lazım, senin sorununu o çözer, normal dediğim en az 6 ay askerlik yaparsa fazlalıklarıni senin yerine torna tesviye yaparlar , sen de rahat edersin ama iş ile ilgili sorun olur sanıyorum, yalnız bu durum da başka bir sorun yani doğru çalışmamak.Askerligi kısa yaptı geldi işini doğru yapmazsa adam bunu nasıl idare edecek .

Allah yardımcın olsun .

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir aydır sinir stres ülke gündemi üstüne kızın dersane süreci onun üstüne oğlanın askerlik öncesi muhasebe bürosunda askere gitmeden işleri sıcıp sıvaması. Beraber çalıştığı patronu arkadaşımın oğlandan şikayetleri. Oğlan askerden 12 gün sonra gelince nasıl davranacağımı bilememem. Sonuçta Z kuşağı. Üstüne engellisin. En ufak eleştiri ve ya kısıtlama önerisinde evi terkederim tehdidi. Bataklığa giden yolda adım adım giden bir evlat. Bataklık derken sigara başladı. İşte belki maksimum 8 saat çalışmıyor ama eve gece 22-24 de gelmediği de oluyor. 15 gündür kendi kendime konuşuyorum düşünüyorum. Normalde olması gereken şu. Oğlum arkadaşım olan mali müşavire gidecek. Abi askerlik heyecanı gazı ile kendimi kaptırdım stres heyecandan bu hatalar ihmal oldu. Özür dilerim bundan sonra daha dikkatli ve daha özverili çalışacağım. Ben bundan sonra programlı disiplinli düzgün dikkatli çalışacağım. Bunu dese arkadaşım iki dakika da pamuk gibi olur. Allah'ım dua ediyorum inşallah şu 26 gün askerlik buna birazcık ders verir.
    Çocukların durumu kötü.

2000 sonrası doğanlar, hele 2010 sonrası doğanlar daha da kötü.

İnternet, cep telefonunun yaygınlaşması ve şehirleşme "yüksek insani değerler"in çoğunu yok etti.
    Ahir zaman denilen şey bu acaba?

Hissiyatını anlıyorum.

Allah yardımcın olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kabede zeytin vs bulunuyor mu? Montaj gibi geldi...
    niye bulunmasın reis
    bunun gibi çok video var zem zem tower da falan

Sayfa 990/993 İlkİlk ... 490890940980988989990991992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •