Son dakika... Mabel Matiz hakkında suç duyurusu
Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, 'Perperişan' şarkısına erişim engeli getirilen Mabel Matiz hakkında suç duyurusunda bulundu.
Gündemimiz bu ne kadar muhalif varsa içeri
Son dakika... Mabel Matiz hakkında suç duyurusu
Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, 'Perperişan' şarkısına erişim engeli getirilen Mabel Matiz hakkında suç duyurusunda bulundu.
Gündemimiz bu ne kadar muhalif varsa içeri
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
CHP'yi borsayı bırakında deprem bekliyorum yakın zamanda heryer sallanıyor ufakta olsa sürekli olması iyi değil beklentim batı Marmara ve Ege Denizinin kuzey tarafı benim gündemim bu
Ayrıca AKP'de yeni bakanlık kuracakmış afet bakanlığı diye
İnşallah olmaz diyelim
Son dakika... Rusya'da 7,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı
Rusya'nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası'nda 7,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
Buda tesadüf diyelim ben düşünürken yazarken olması
Geçende olmuştu daha öncede çok yüksek şiddette oluyor
mesaj 554 ten devamla,
SDG olayına çok dikkat çekmiştik, sanırım orada aşılması zor problemler var, SDG işi TR de komisyonla eş zamanlı, sanırım iktidarın bir ortağı olarak SDG işine TRÇ üzerinden bir sopa gösterme meselesi, düz okuyalım bakalım,...
TR ye para Suıriyeden girer Suriyeden çıkar demiştik, henüz para yok, para yoksa yakarım gemileri![]()
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri