Sayfa 194/203 İlkİlk ... 94144184192193194195196 ... SonSon
Arama sonucu : 1623 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Son dakika... Mabel Matiz hakkında suç duyurusu
    Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, 'Perperişan' şarkısına erişim engeli getirilen Mabel Matiz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündemimiz bu ne kadar muhalif varsa içeri
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Son dakika... Mabel Matiz hakkında suç duyurusu
    Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, 'Perperişan' şarkısına erişim engeli getirilen Mabel Matiz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündemimiz bu ne kadar muhalif varsa içeri
    Doğru karar
    Geç kalındı
    Bu z kuşağı denen teneke nesli esir alan keko rap var
    Salak salak isimler
    Dinlemem de bazen kulağıma geliyor
    Ulke yoneticisi olsam sarkıyı yasaklamayı bırak sopa kırarım bellerinde

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Vergi dilimleri varmis bilmiyodum tesekkurler hemen onlem alalim, tek kazandigimiz yerdede ortak cikti, tum aile bireylerine hemen hesap aciyorum.
    Allah'tan ABD ile aramızda "çifte vergilendirmeyi engelleme" anlaşması var.
    "Vergiden kaçınmak" için, yıl sonuna doğru baktınız durum vahim...
    Ertelenmiş ve "belgelenebilecek", "Eğitim ve Sağlık" giderlerini de gözden geçirin
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/mh...onerisi-546981

buyrun o zaman

Esad Suriyeden niye gönderildi veya niye desteklenmedi de Esad özenle Eset yapıldı, önden Rusya Astanalarda çabalayıp durmadımı da,
    geri planda Çin Astanaları desteklemedimi de?...

bir tarafınız komisyona oturdu diğer tarafınız komisyonun tam aksi istikametine kalk gidelim tarzında,...komisyon tamda İsrail değilmi? de ayrıca,..
    Ukraynayı destekleyip dururken, sihaları Rusyanın tepesinde uçururken nasıl olacak bu Rusyayla ittifak? deli sorular hep,...

buradan yazdıydık hep İsraili komşu yapmayın dedik, eğer İsrail komşu olursa başımız bitten demiştik çok çok önceleri, bitlendik anlaşılan,..

yahudiler şimdi de ukraynada yer alıp yerleşmeye başlamışlar diye bir yazı okudum bugün.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Doğru karar
    Geç kalındı
    Bu z kuşağı denen teneke nesli esir alan keko rap var
    Salak salak isimler
    Dinlemem de bazen kulağıma geliyor
    Ulke yoneticisi olsam sarkıyı yasaklamayı bırak sopa kırarım bellerinde
    Müzik evrenseldir beğenmek zorunda değilsiniz ama adamın çoğu şarkısı listebaşı tutulan şarkılar bu adama sıra gelene kadar ilahi söyleyenlerin sesleri müzikleri bu adamın yanından geçemez

6. CHP'yi borsayı bırakında deprem bekliyorum yakın zamanda heryer sallanıyor ufakta olsa sürekli olması iyi değil beklentim batı Marmara ve Ege Denizinin kuzey tarafı benim gündemim bu

Ayrıca AKP'de yeni bakanlık kuracakmış afet bakanlığı diye

İnşallah olmaz diyelim

7. Son dakika... Rusya'da 7,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı
    Rusya'nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası'nda 7,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.

Buda tesadüf diyelim ben düşünürken yazarken olması

Geçende olmuştu daha öncede çok yüksek şiddette oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/mh...onerisi-546981

buyrun o zaman

Esad Suriyeden niye gönderildi veya niye desteklenmedi de Esad özenle Eset yapıldı, önden Rusya Astanalarda çabalayıp durmadımı da,
    geri planda Çin Astanaları desteklemedimi de?...

bir tarafınız komisyona oturdu diğer tarafınız komisyonun tam aksi istikametine kalk gidelim tarzında,...komisyon tamda İsrail değilmi? de ayrıca,..
    Ukraynayı destekleyip dururken, sihaları Rusyanın tepesinde uçururken nasıl olacak bu Rusyayla ittifak? deli sorular hep,...

buradan yazdıydık hep İsraili komşu yapmayın dedik, eğer İsrail komşu olursa başımız bitten demiştik çok çok önceleri, bitlendik anlaşılan,..
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    yahudiler şimdi de ukraynada yer alıp yerleşmeye başlamışlar diye bir yazı okudum bugün.
    mesaj 554 ten devamla,

SDG olayına çok dikkat çekmiştik, sanırım orada aşılması zor problemler var, SDG işi TR de komisyonla eş zamanlı, sanırım iktidarın bir ortağı olarak SDG işine TRÇ üzerinden bir sopa gösterme meselesi, düz okuyalım bakalım,...

TR ye para Suıriyeden girer Suriyeden çıkar demiştik, henüz para yok, para yoksa yakarım gemileri
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 194/203 İlkİlk ... 94144184192193194195196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •