Sayfa 299/347 İlkİlk ... 199249289297298299300301309 ... SonSon
Arama sonucu : 2769 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Gaplari kapadı bazıları ama endeks kapamadi. Endeks takip edenler için. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu bataklıktan bir an önce kurtulman gerek dayu
    Beni asla yenemezsiniz
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dün başlangıçta yapacakları hareketi sanki hicbirsey olmamış gibi bugünu dünden başlattılar. Nasıl bir güç var ki don lastiği gibi oynuyorlar piyasayla. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gaplari kapadı bazıları ama endeks kapamadi. Endeks takip edenler için. Ytd
    Endeks teki mum pek bir değişik. Üstte gap altta gap, bunlar çakal Carlosu da geçti. Hisseler arası geçiş dönemi başlıyor olabilir. Zor surecteyiz, bu kadar çalkalama başka neden olsun ki. Ytd

5. Bırak şimdi bataklıktan kurtulmayı, sen bize endekis ne olur onu söyle
    Kısavademi orta vademi yohusa uzun vademi hangisini soruyorsun.
    Kısa olsun, dur dur yada hepisinden karışık yap
    Onbine düşer ordan tekrar 11bin üstüne çıkar
    Layn böyle analiz mi olur
    Heee bal gibi olur
    Hamdım Piştim Yandım

6. Sen ruh hastasısın Ovvvlum
    Niyekine
    İşte üüüyle
    Yeşillendik diye mi dedin
    Yooo
    O zaman ağladık meme verdiler diye mi dedin
    Yooo
    Ne olm o zaman niye üyle dedin
    Hamdım Piştim Yandım

7. Endeks çiğ köfte şeklinde yogurmaya devam ederler, onunda trendi belli ama yükselişler düşmeye, düşmüşlerde yükselmeye meylolur, para yok çünkü. Aynı para ayni ellerde yer değişir. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan hc teşekkürler paylaşımlar için. Ben bugün daha iyi bir mum bekliyordum. Gapsız, paçalsız ve 6 mum önceki gibi! Ama olmadı bugün için. Paçallayarak günlükte değmek isterse 1811 gap için paçal yapabilir, yapmayadabilir. Bofanın bugunkü ortalaması 1853 kime aldı muamma. 1837 direncimizdi üstünde kapadık, kapanışı bile garip yaptı 1841 alış, 1850 satış. Ytd
    Bofanın dünkü maliyeti sebepli bugünde yine onu izlemek lazım gelir. Ytd

Sayfa 299/347 İlkİlk ... 199249289297298299300301309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •