Sayfa 222/239 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon
Arama sonucu : 1907 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hissede mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Zdx&Lunar abiye gider
    Sattığına pişman olduğun hisse varsa paralar Ayasofya abiye gider
    Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar ve puanlar pisyedili abiye gider.
    Hamdım Piştim Yandım

2. 11 maliyet ASELS alsan 150 satsan eyvallah 11 liradan gelen hisseyi 176,5 ten alıp 195 e sattım diye üzülüyorsan yanlışsın. Ben senin yerinde olsam 25 e EREGL almadım diye üzülürdüm... En az % 20 portföy çakılı hisselerde olman lazım. Atlama hoplama işlemleri yaparken ne kadar fazla işlem yaparsan o kadar fazla hata yaparsın.

Mesela geçen 10400 e çakılı portföye de hisseler almalı dokunmamalısın. çakılı portföye eklemeleri mutlaka fırtınalı günlerde yapmalısın yükselirken değil. Arada 1-2 tane *5-10 hisse yakalamalısın ki totalde piyasayı çok uğraşmadan yenebilmelisin. Siz hep vur kaç.

Bende işlem yapıyorum sizler kadar olmasa da ama ben işlem yapmam gerekli ise yapıyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hissede mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Zdx&Lunar abiye gider
    Sattığına pişman olduğun hisse varsa paralar Ayasofya abiye gider
    Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar ve puanlar pisyedili abiye gider.
    Sizlere para bizlere puan......

1953 yılında Kenya Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmada Kenyatta mahkeme tarafından yedi yıl hapis cezasına ve ayrıca üç yılda zorunlu hizmet ile cezalandırılmıştır. Kenyatta mahkemede son sözü aldığında söylediği Avrupalılar geldiklerinde onların elinde İncil, bizim elimizde ise topraklarımız vardı. Bize gözlerimizi kapatıp dua etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda baktık ki İncil bizim, topraklarımız ise beyazların elindeydi. sözü büyük yankı uyandırmış, bu sözler Kenyatta'nın siyasi düşüncesini ortaya koymuştur.[2][3] Koloni yönetimi.....

Ayasofya ağanbeyim ile tanışıtığımızda elinde puan bizim cebimizde para vardı.
    Gözlerimizi açtığımızda bizim elimizde puan Ayasofya ağabeyimin cebinde para vardı...

Puan dediğin nedir ki Bozkurt'um .
    Yenilmeeez ...içilmezz.
    Son düzenleme : pisyedili01; 23-09-2025 saat: 19:56.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. 11 liradan değilde 25 liralardan asels almışlığım var
    Tutamadık orası ayrı
    Ama hiçbir zaman üzülmeye değmez.
    Sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Evet ereğli demiştin Zdx&Lunar abi tebrikler...
    Asels gibi onuda mistır dörtnala koşturursan
    11 tl den 211 tl ye giden asels orantısıyla hesaplarsak
    25 tl ereğli 525 tl olur mu
    Ona göre dalalım kaada
    Hamdım Piştim Yandım

5. USd bazında 1 e 1 iyi para orada sonrasına sonra bakmak lazım. ASELS çok başka boyuttu EREGL pandemi de bir hareket çekti ASELS onu da çekemediği için çok ekstra oldu.

EREGL adam USD golden cross olmuş hisseyi olacak iş değil bu çok nadir olur nerede ise 200 günlük HO ya verdi. Mesela PETKM de adam niye verdi diyemem teknik olarak imkan vardı ama EREGL olacak iş değildi. Bu şekilde çılgınca işlem yapabilen birisi seni al-sat sat al yaparken kesinlikle kim olursa olsun incider yoksa döker.Ve o *1 e 10 yaparken hareket içinde en az 20 kez dökülme durumun olur o yüzden bazen çakılı da portföy taşımak lazım diyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Thy var bende zararda olduğum için tutuyorum ama umutluyum şirketin önü açık büyüme potansiyeli yüksek, keşke bikaç ay hiç yükselmesede biraz biriktirsem
    Hamdım Piştim Yandım

7. 11 Eylülden sonra ben havayolu şirketi almıyorum. Bir hissede Hiç yükselmese de biriktirsem diye işlem yapmadım hayatımda. Analizden eminsem yükselir ben düzeltmesinde alırım. Benim için analizimin doğru çıkması herşeyden önemli. Sağ üst köşegende olan fiyatlarda değil sağ alt köşegende olan fiyatlar ile ilgilenirim daha çok.Hele de temel olarak şirketi beğeniyorsam. Siz daha çok vur-kaç düşündüğünüz için tarzınız farklı.

Bugün PETKM veremedi çünkü dün tahtayı başka bir şeye hazırlamıştı.Sabah gelen haber işini bozdu mesela.

8. Petkimi benden daha iyi tanıyan yoktur muhtemelen
    Tahtacısı tam bir soyguncu
    Ne demişler
    Türkden karını Çeçenden canını Azeriden malını saklayacaksin.
    Boşuna söylenmemiş, bence
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 222/239 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •