Sayfa 97/1013 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    ben ilkelerin doğruların yanındayım köprü ve geçişleri dolar bazlı belirleniyorsa hata yapılıyor
    Cevap için teşekkürler. Hata yapan devletse ben aptalları oynarsam KİMSE BANA ACIMAZ.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    rumenigge, hani ara vermiştin. Çabuk döndün oyuna.

Bak kardeşim, bu ülkenin dolara ihtiyacı var. O dolarlarla buğday ithal edeceğiz, yiyeceğiz. Saman ithal edeceğiz, sonra da besi hayvanı ithal edeceğiz, samanları hayvanlara yedireceğiz, sonra da o hayvanları yiyeceğiz.

Dolar olmazsa aç kalırız mazallah.

Doların alternatifi var tabi ki. Çalışmak, çok çalışmak, ÜRETMEK. Onun için burada ona buna laf yetiştireceğine, internetten bakıver bi zahmet, tarım ülkesi ülkemizin ithal ettiği tarım ürünlerine. ( Yıl yıl incele, hangi yıldan sonra neler olmuş, iyi incele).
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    paçavra şova başladı, TL çöpe doğru gidiyor. çok şükür hiç TL yok bende.
    bak şu mesaja bana hakver çöpe gidiyor diyor bu ülkenin parasına

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    bak şu mesaja bana hakver çöpe gidiyor diyor bu ülkenin parasına
    Boşver onu. O hayal aleminde. Kendisini PC oyununda sanıyor. Ne yazdığını bilmiyor.

Bu arada DOLAR yerine hisse yatırımı yapın demek paranızı hırsıza uğursuza teslim edin demekle aynı kefede tutulur benim için. Ben ne zaman ki devlet tarafından çalışan şirketler olan KEPEZ VE ÇUKUROVA`da küçük yatırımcıların paraları gasp edildi o gün bugün düşmanıma paranızı borsada değerlendirin diye tavsiyede bulunmayı dahi kendi adıma utanç olarak görüyorum.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada DOLAR yerine hisse yatırımı yapın demek paranızı hırsıza uğursuza teslim edin demekle aynı kefede tutulur benim için. Ben ne zaman ki devlet tarafından çalışan şirketler olan KEPEZ VE ÇUKUROVA`da küçük yatırımcıların paraları gasp edildi o gün bugün düşmanıma paranızı borsada değerlendirin diye tavsiyede bulunmayı dahi kendi adıma utanç olarak görüyorum.
    ben sadece örnek verdim tabiki borsa tehlikeli bir alan ama dolar tek yatırım alternatifi değildir bunu vurgulamak için

trajik bir durum çöpe gidiyor dediğin bu vatanın parası
    sıcak para buharlaştı..!!!
    Ekonomi çöktü..!!!
    Tl > out
    dolar > ın
    kral çıplak..
    Turbo crash tüm hızıyla yolda..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    ben sadece örnek verdim tabiki borsa tehlikeli bir alan ama dolar tek yatırım alternatifi değildir bunu vurgulamak için
    o zaman ne diye karışıyorsun milletin dolar alıp satmasına kardeşim.. isteyen nereye yatırım yaparsa yapsın dimi yani.. dolar almakta yatırım ise kime ne bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    çarpıcı bir örnek seni erbostan tanıyordum erbos o zaman 18-19 civarıydı şimdi kaç

Sayfa 97/1013 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •