Sayfa 304/347 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Maalesef.
    Endeks dün Petkim in yaptığı hareketi bugün yaptı, gapıda gapadı. Hoş bugün endeksin yaptığını buna yine yaptırdılar. Bizimki abalı olunca gelen vuruyor giden vuruyor havası katıyorlar. Ytd
    Endeks bugün Petkim’in dün yaptığını yaparsa, endeks yarında Petkim in bugün yaptığını yapabilir, endeks gapı kapamış gibi yapıp yine yamultabilirler.
    Petkim’e gelirsek bir laf vardır, üstte kaldım diye sevinme altta kalınca üzülme. Yani Petkim endeks düzeltmedeyken en çok düzeltilenlerin önde gideniydi. Unutmayalım, dün bugün dik durmadık aslında haddinden fazla darbe yediğimiz için bize dik durmuş gibi geliyor. Endeksle hareket etmediği dün, bugün olmadı ama yarın olmadığı anlamı çıkmasın kanımca. Tahtacı kurnaz, o yırttık demeden yırtmak yok. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bir buna bakıyorum bir bazı yükselipte az düşenlere. Bunun ortalamalarının az üstünde yakınız, diğer yükselipte a düşenler ve endeks ortalaması epey yukarıda, düşüşte çıkamayanlarda var epey aşağıda.
    Bizimki hala orta siklet! Babaların yanında bilem değiliz. Bul karayı al parayı şimdilik. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Nedir son durum yorumlara bakarsam! Günlük bulut üstündeyiz yarın da bu seviyede kalırsak üstünde oluruz. Takaslar makaslar herşeyi paylaşmışlar, daha ne olsun. Hadi be gülüm. Ytd

4. 40 fırın ekmek yemen lazım diğerlerine yetişmen için, bu yüzden fırını kömürlemen lazım. Yyd

5. Gaz veriyor yada gaza getiriyor, inanmam gel gel bu
    Hamdım Piştim Yandım

6. Laa Ovvvlum bi kerede rahat bırak şu tahtayı
    Sana hesap mı verecem dayucuğum, kahyammısın
    Hamdım Piştim Yandım

7. Kimsenin inanmadığı gün bugünse gider, herkesin inandığı gün ise gitmez. Deyip yuvarlayayım. İnanç itikat ve sadakat. Ytd

8. Gıcık herif tam kaat gidecekken geldi takoz oldu.
    Hadi la ordan benle ne alakası var
    Ovvvlum bi sussan herşey çok güzel olucak
    Puahahahhahsh dayucuğum sen bu sözü duymadın mı
    aynı şeyi defalarca deneyip farklı bir sonuç almayı beklemekten bıkmadın.
    Eee umut dünyası işte,
    Kimine kavun kimine kelek
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 304/347 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •