Sayfa 671/676 İlkİlk ... 171571621661669670671672673 ... SonSon
Arama sonucu : 5401 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Gören de tipik hırsız patron hissesi zanneder...Bu ne yahu ?!...
    Aslında güzel tekniği var...
    Geçen seneden başlayan düşüşle beraber çanak formasyonu yapıyor. Buraları yatayda dip yaparsa 30 lu fiyatlara gidip o çanağı tamamlar.
    Buraları dip yaparsa zamansallikla su andan sonra 1.5 sene içinde çanağı tamamlaması lazım ama haber tekniği her zaman yer...
    O yüzden akışı görmek sonra tekniğe odaklanmak lazım..

Günlük pasta paylaşabilecek varmıdır?Teşekkürler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günlük pasta paylaşabilecek varmıdır?Teşekkürler.
    Tabi...

4. Yukarıda detaylarını verdiğim üzere son 1 ayda HSBC ve fonları ile ZPX30 hariç dişe dokunur satıcı yok tahtada...TEFAS'taki en büyük fonlar gayet esaslı portföylerini hiç bozmadı hatta: NPH 1.9 milyon lot, SPN 900 bin lot, HVZ 600 bin lot ve diğer bazı ufak fonlar da dahil toplamda 4 milyon lot civarında yeni pozisyon açtılar ve kısa sürede gerçekleşen bu yoğun satışları gayet iyi karşıladılar bana kalırsa...

HSBC fonlarındaki kalan mal miktarını biz bilmiyoruz ancak piyasa yapıcı oyuncular muhakkak biliyordur ve ona göre bir strateji geliştiriyorlar doğal olarak...An itibariyle HSBC takası 15.2 milyon lot ekside...

Dertleri neyse bu kadar ?!...

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aslında güzel tekniği var...
    Geçen seneden başlayan düşüşle beraber çanak formasyonu yapıyor. Buraları yatayda dip yaparsa 30 lu fiyatlara gidip o çanağı tamamlar.
    Buraları dip yaparsa zamansallikla su andan sonra 1.5 sene içinde çanağı tamamlaması lazım ama haber tekniği her zaman yer...
    O yüzden akışı görmek sonra tekniğe odaklanmak lazım..
    Çanak formasyonu çalışırsa

inanılmaz yerlere gelecek inş.

Beklemeye devam
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hiç bir hissede bu denli ağır bir satış yapmadı... O da bize denk geldi .
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. merhaba son 1 aydan berı yakın takıbımdeydı hatta 15 lerden alsammı dedım o an vaz gecmıstım takı 14,20 gerılemıstı bakalım cıkacakmı tepkı verırmı dedım 15 hızlı tepkı verdı yıne siyasiden dolayı bist dustu sagolsun efes en once gitti sanki 2 kasa bira içmis bugun iyiydi bugun almak nasıp oldu hayırlısı..efeste bilanço derdimiz yok hiç bir zaman sadece su rusya olayı dert o da nekadar çok uzun sürerse lotlar o kadar çok dağılır ve toplu bir takas çok zor görünür...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    merhaba son 1 aydan berı yakın takıbımdeydı hatta 15 lerden alsammı dedım o an vaz gecmıstım takı 14,20 gerılemıstı bakalım cıkacakmı tepkı verırmı dedım 15 hızlı tepkı verdı yıne siyasiden dolayı bist dustu sagolsun efes en once gitti sanki 2 kasa bira içmis bugun iyiydi bugun almak nasıp oldu hayırlısı..efeste bilanço derdimiz yok hiç bir zaman sadece su rusya olayı dert o da nekadar çok uzun sürerse lotlar o kadar çok dağılır ve toplu bir takas çok zor görünür...
    Mükemmel zamanlama.

Tebrikler, hayırlı olsun.

Sayfa 671/676 İlkİlk ... 171571621661669670671672673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •