Sayfa 1052/1057 İlkİlk ... 525529521002104210501051105210531054 ... SonSon
Arama sonucu : 8452 madde; 8,409 - 8,416 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Gümüş ons spotta az önce 45$ oldu. Gümüş değer kazanmıyor, Dolar değer kaybediyor. Bunu 2 senedir anlatamadık bazı köşeli jeton olan ahmaklara. Jeton bir türlü içeri düşmüyor köşeli olduğu için. Yapacak bir şey yok böyle ümitsiz vakalara.

Gümüşte her düzeltme ek alım fırsatıdır demiştik, ve siz her zamanki gibi yine dalga geçmiştiniz. Alabiliyorsanız alın bakalım bu yeni fiyatlarla. Geçmiş olsun.

2. Haydi silver
    kopar zincirlerini!..

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Gümüş için benim kendi koyduğum hedeflerim 2024 yılı için 34$, 2025 yılı için 50$. Görürüz görmeyiz bilemem. Ama gönlümden geçen hedefler bunlar. Buralardan fiziki Gümüşte alıcıyım.

Gümüş üretim maliyeti Global de 25$ üstüne çıktı. Yeni bilançolar gelince görmüş olacağız. Fakat dikkat ederseniz 23$ altına inemiyor, inince alıcılar fiziki piyasayı silip süpürüyor. Mevcut stoklar bitince 25$ taban olacaktır diye düşünüyorum.

Çok önceden yazdık ama kimse dinlemedi. Boşa gitti anlattıklarım. Tüh.

4. Öyle yatırımınızın %5i 10u 20si değerli metal olmalı önerisi yapan da epey vardı emme ben inandım mı don gömlek girerim. Gümüşe de naktin %100üyle girdim sonuçta..
    Gümüş üyeye de bu yakışırdı zaten!

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    hayırlı traşlar. bol kazançlar.

zamanında yazdık işte size olacakları. dinlemediniz. dalga geçtiniz. şimdi ise sesiniz soluğunuz çıkmıyor. sesiniz kesildi nedense.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcılar için fiziki Gümüşe yatırım yapmanın en kolay en güvenilir en rahat en avantajlı yöntemi vergisiz komisyonsuz aracısız stopajsız olan BEFAS BES yatırım fonlarından portföylerine eklemektir. Şu anda 6 fon var.

GMF - Anadolu Hayat - %90 - faizli
    GGJ - Garanti - %90 - faizli
    KGC - Katılım - %90 - faizsiz
    KJM - Katılım - %40 - faizsiz
    KML - Agesa - %40 - faizli
    VGD - Türkiye - %15 - faizsiz

https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx?type=emk

Fon detaylarını BEFAS sitesinden inceleyebilirsiniz. Gümüş fonlarından portföyünüze ekleme yapıp yapmamak tamamen size kalmış. Bilgiyi isteyen alsın istediği gibi kullansın. Detaylı anlatıyoruz.

Alım satım makası açıksa yüksekse asla fiziki veya sanal Gümüş almayın. Alırken öyle zarar edersiniz ki Gümüş fiyatı artsa bile para kazanamazsınız. Satın aldığınız kurum veya banka veya kuyumcu aradaki alım satım makasını yüksek tutuyorsa selam bile vermeyin kaçın kullanmayın alış veriş yapmayın.

Küçük yatırımcılar için fiziki Gümüşe yatırım yapmanın en kolay en güvenilir en rahat en avantajlı yöntemi vergisiz komisyonsuz aracısız stopajsız olan BEFAS BES yatırım fonlarından portföylerine eklemektir. Şu anda 6 fon var.

Bunun dışında bankadan veya aracı kurumdan veya kuyumcudan veya rafineriden fiziki veya sanal Gümüş alıyorsanız aradaki geri satım makası yüksekse sakın almayın, sakın işlem yapmayın. Arada makas yüksekse kesinlikle para kazanamazsınız zarar edersiniz.

7. Bu ne şiddet bu ne celâl!..
    Vallayi koltuktan bi kalksaymışız bi daha sittinsene oturamazmışız.

8. Dynotherm bağlantılar hazır,
    Mega İticiler hazır,
    Infra Hücreler hazır.
    Artık VOLTRAN'ı oluşturacağız.!

Sayfa 1052/1057 İlkİlk ... 525529521002104210501051105210531054 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz