Originally Posted by
kastirsef
Siz bugüne bakýyorsunuz. ben 1 sene sonrasýna 2 sene sonrasýna bakýyorum. kiþilere bakmayýn. kiþiler gelir geçer. biz bu halimizle bile çökmediysek bizi hiçbir þey çökertemez. seni öldürmeyen þey seni daha da güçlendirir.
Türk borsasý çok saðlam yükselecek. isteyenle istediði iddiasýna girerim. 2027 sonunda görüþelim. Not edin. Benim sorunum ve sizlerin itiraz etmesinin sebebi, ileride olacaklarý çok erkenden söylüyorum, sizler sindiremiyorsunuz anlayamýyorsunuz doðal olarak. Haklýsýnýz.
Türk borsasýndan ne alýnýr? XTMTU hisseleri olan TEFAS Yatýrým Fonlarý alýnýr. Hemen bugünden mi alýnýr? Her fýrsatta düþtükçe kademe kademe alýnýr. Fonlarý arayýn bulun araþtýrýn. Kar payý ve Temettü odaklarý fonlarý deðerlendirin.
Google daha bu sene Türkiye'de 1 milyar dolarlýk veri merkezi kurdu Turkcell ile birlikte. Bu ay içinde de servise baþlýyor ve duyurusu gelir haftaya herhalde. Avrupadaki ve Ortadoðudaki en büyük Google bulut veri merkezi olacak. Yavaþ yavaþ anlarsýnýz. Türkiyeye bir tek Türkiyeliler inanmýyor. Yabancýlar akýn akýn geliyorlar çaktýrmadan.
Yer Ýmleri