Sayfa 380/569 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop LXVII

halkb devre gelir mi

2. Didem Yavuzyılmaz
    @didemyvzylmz
    ·
    3d
    1ï¸âƒ£2ï¸âƒ£ 1923'ten 2015'e kadar Türkiye'de yeni bir kilise inşaatına resmi izin verilmemiş; sadece mevcut kiliselerin onarımı yapılabilmiştir.

AKP döneminde açılan kilise sayısı : 60 (Biri camiiye bitişik)
    - Koruma altına alınan kilise sayısı : 742
    - Ev tipi kilise : 40.000 den fazla
    - Tarihte ilk defa Denizli'de AKP'li bir belediye bir camiyi, eskiden kilise idi gerekçesi ile kiliseye çevirdi.
    - Akdamar, Sümela gibi yılardır kapalı olan harabe kiliseler restore edilerek ilk kez bu hükümet döneminde ayine açıldı. (Akdamar Kilisesi'nin tamir maliyeti 2 trilyon 600 milyar)
    - Diyarbakır'da 100 yıl sonra ilk defa çan sesi duyuldu.
    - Bursa'ya, Kütahya'ya, Isparta'ya Hristiyan nüfus olmamasına rağmen metropolit atandı.

ONLAR KONUŞUR YAPARSA AKP YAPAR
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bulut abi xbank yorum demişler benim takip ettiğim grafım bu akşam kapanışına göre sosyal medya hırsızları yorumlamaya başlar
    240 dk üzerinden gidiyoruz 2-3 gündür burada piyasayı dillendiriyorum teknik olarak buda öyle kanal tepesinden satış yedi ve obo oluştu .
    takip bantımız kısa vade 15800 bölgesi altı kapanışlarda aşağıda 15550 bölgesi mevcut orasıda kanal alt bandı formasyon çalışırsa 14900-15000 hedefi benim analizim bu yönde şuanda gözüken.

kerem,

ne şaşırıyorsun ben dün yazdım yaşanacaklarını banka satışlarına bu kadar şaşırma.
    akıyor mis mis
    xbank 15550 de
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. öteki vadeye taşınmalar ne durumda sindom?
    haftaya mı bıraktılar yoksam?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu millet daha yeni kurtuluş savaşından çıkmışken ona bun posta konabiliyorken ne oldu da ıvır zıvır liderlerden icazet alacak duruma geldi? Seçimlerdeki tercihlerinden dolayı bunu hak ettik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. kuzu nerde ya iki yazıyordu yolumuzu buluyorduk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    halkb devre gelir mi
    Emlak tan günün tüyosu geldi, halkb alıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 380/569 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız