Sayfa 424/435 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon
Arama sonucu : 3473 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hocam, kolay gelsin...
    Epeydir uğraşıyorum ve birçok yol denedim ama olmuyor. Sanırım sebebi:

MetaStock, TLB tuğlalarını dahili olarak üretiyor; bu olayları formülle doğrudan yakalayıp kullanmak mümkün değil...!!!

Sanırım doğrudan Chart üzerinden tek tek gözle görmen gerekecek...

Daha başka yardım edeceğim bir konu varsa yardımcı olayım, ya da anlayamadığın bir yer varsa açıklamaya çalışayım...???

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Epeydir uğraşıyorum ve birçok yol denedim ama olmuyor. Sanırım sebebi:

MetaStock, TLB tuğlalarını dahili olarak üretiyor; bu olayları formülle doğrudan yakalayıp kullanmak mümkün değil...!!!

Sanırım doğrudan Chart üzerinden tek tek gözle görmen gerekecek...

Daha başka yardım edeceğim bir konu varsa yardımcı olayım, ya da anlayamadığın bir yer varsa açıklamaya çalışayım...???
    Anladım hocam. Epey zahmet verdim. Bu konu ile ilgili soracağım herşeyi cevapladınız. Manuel olarak gözlemlemeye çalışacağım.

Çözemediğim konularda bana yardımcı olmanız benim için mutluluk verici.

Şimdilik bu kadar, teşekkür ederim.

Saygılar, selamlar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Haftasonu zamaniniz olursa izmdc son durum bakabilir misiniz liman halka arz onayı da gelmis

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    IZMDC...

Borsanın genelinde olduğu gibi bu hissede de sıkıntılı günler yaşanıyor. Operasyon yedikten sonra dinlenmesi normaldir. Nerede son bulursa oradan tekrar harekete geçecektir...

Bugün gelen AYI formasyonu hem yeni geldi hem de bu bar ile daha önce var olan AYI formasyonunun Teyidi de gelmiş oldu...

Ayrıca ortalamanın da altında kapatmış olduk...!!!

Gösterge de zorlanıyor. Yukarı geçemiyor. Aşağı salmaya başlarsa sert düşer...!!!

Limanı halka arz onayının da bugün açıklanması mânidar olmuş...!!!

Bir süre beklemede kalmakta fayda var...!!!

%38.2 'lik fibo ve %50 lik oran kesmemiş gibi görünüyor. Gözünü %61.8 'e dikmiş gibi... (6.60)

Anladım hocam. Epey zahmet verdim. Bu konu ile ilgili soracağım herşeyi cevapladınız. Manuel olarak gözlemlemeye çalışacağım.

Çözemediğim konularda bana yardımcı olmanız benim için mutluluk verici.

Şimdilik bu kadar, teşekkür ederim.

Saygılar, selamlar...
    Ben de sana teşekkür ederim...

Artık kod üretmek ve yeni çalıma yapmak isteyen kalmadı. Herkes hazır olanları kullanmayı seviyor. Kendi ürettiğini anlayarak kullanıyor insan...

Her zaman buralardayım; bazen kaybolsam da, sen yaz mutlaka görürüm inşaAllah...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben de sana teşekkür ederim...

Artık kod üretmek ve yeni çalıma yapmak isteyen kalmadı. Herkes hazır olanları kullanmayı seviyor. Kendi ürettiğini anlayarak kullanıyor insan...

Her zaman buralardayım, bazen kaybolsam da sen yaz mutlaka görürüm inşaAllah...
    Tamam hocam her zaman yazarım
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Tamam hocam her zaman yazarım
    Eğer denemek istersen, kendim sana birkaç gün AL/SAT verenleri tablo olarak paylaşabilirim. Bu sayede kontrol da edebilirsin. AmiBroker ile çok zor olacağını sanmıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eğer denemek istersen, kendim sana birkaç gün AL/SAT verenleri tablo olarak paylaşabilirim. Bu sayede kontrol da edebilirsin. AmiBroker ile çok zor olacağını sanmıyorum...
    Siz bilirsiniz hocam, zahmet olmayacaksa neden olmasın

8. Hocam aslında siz kod yazmaya çalışırken bölmeyeyim diye söylememiştim. Eğer kod yazma olayı başarılı olsa idi sizden

1=BEKLE, 2=SAT, 3=AL, 4=TUT şeklinde bir düzen isteyecektim.

Bunun sebebi kodun Indicator Builder dışında Explorer ve Expert Advisor'da da kullanmak istememdi.

Hisseleri konumlarına göre (1,2,3,4) tarama yapabilecek ve özel şartlar oluşturarak AL / SAT sinyalleri oluşturabilecektim.

Maalesef benim kod bilgim sizinki ile karşılaştırılamayacak kadar kısıtlı.

Neyse sağlık olsun, tekrar kolay gelsin hocam

Sayfa 424/435 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •