Sayfa 405/569 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    secimlerden önce hangardan cıkarıp bir tur attırıp geri hangara sokmuslardı cekiciyle...

demek motor yokmus
    Hürjet için motor yapma için kaynaklara göre elli milyon dolar yatırım bekleniyor yerli ve milli için. Bu üretilecek adet için kurtarmıyor diye ABD den motor teminine devam ediyor. Yani Hürjet için motor çalışması yok. Kaan seri üretime iki sene sonra başlıyor. Yerli motor çalışması sürüyor iki üç senede hazır olur ama testler falan 2030 da operasyonel hale gelebiliyor. O zamana kadar ABD f404 motoru ile üretim yapılacak. 40 tane alınmıştı zaten 20 tane yapılabiliyor. Sanırım aradaki boşluk için bir parti daha isteniyor sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Motorsuz uçağı Endonezya’ya satan bize neler yapmaz..
    https://x.com/solcugazete60/status/1...j8Q3xyatA&s=19

Kutsalı bile talan ediyorlar

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Adam diyor ki bütün Araplar cizyelerini bana verdi senin başın kel mi? Verdik cizyemizi tamam. Şimdi siyasi isteklerine sıra geldi. Doğu Akdeniz de gemi yüzdürme, Hamas ı tasfiye et, ruhban okulunu aç, apo yu sisteme entegre et, büyük ihtimalle sdg yi de entegre et ya da göm. Son kısmında emin değilim. Bahçeli bakıyor o işlere. Türk kelimesini de kullanmayı yasaklarsak aslında herşey ABD açısından çok şeyi çözer, sıkıntı olmaz. Bu coğrafyayı toparlama görevi verilmiş ama güçle halledemezsin ve ulusallığın peşine koşma. Zaten ortak noktaları.

Amerika'nın
    Kontrol ettiği
    Parti

Hangisi acaba ��
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Amerika'nın
    Kontrol ettiği
    Parti

Hangisi acaba ��
    Bir gökdelen inşaatı yapıyorduk ben de taşeron şefiydim. Daha başlangıç aşamasında az sayıda işçi ile takılıyordum. Bazı konularda ana firma ile teknik olarak doğrusunun nasıl olması gerektiği ile ilgili papaz oluyordum. Çünkü benim sorumluluğumdaki konuya hakim olmayan personeli vardı. Tabii ki ben süper mühendis olduğumdan hır gür oluyordu daha sonra yapışan işi sökmek istemiyordum maliyetten dolayı. Neyse bu hır gür devam ederken yapmak zorundasın dedi. Hayır dedim. Açtı sözleşmeyi bak burada ben ne dersem itirazsız onu yapacaksın ayrıca yönetim olarak şu kadar mühendis ve teknik personel çalıştırmak zorundasın dedi. Aylardır bunlar yok dedi istersen ceza yazayım dedi maliyet te bu olur dedi. Sözleşmeyi biliyorum ama şu anda işin ilerleyişi sizden dolayı yavaş olduğu için bu adamları getirmem gerek yok dedim. Bak dedi bu sözleşmeye göre sizin taş….klarınız avucumda dedi yapacaksın. Patronlarla görüştüm yap dediler.
    Kıssadan hisse avuçlamışlar malum nedenlerden dolayı millet olarak bunlar seçildiği için mecbur yapacağız. Falsolları bol sözleşme ağır.

Adam diyor ki bütün Araplar cizyelerini bana verdi senin başın kel mi? Verdik cizyemizi tamam. Şimdi siyasi isteklerine sıra geldi. Doğu Akdeniz de gemi yüzdürme, Hamas ı tasfiye et, ruhban okulunu aç, apo yu sisteme entegre et, büyük ihtimalle sdg yi de entegre et ya da göm. Son kısmında emin değilim. Bahçeli bakıyor o işlere. Türk kelimesini de kullanmayı yasaklarsak aslında herşey ABD açısından çok şeyi çözer, sıkıntı olmaz. Bu coğrafyayı toparlama görevi verilmiş ama güçle halledemezsin ve ulusallığın peşine koşma. Zaten ortak noktaları.

Ekümenlik hayırlı olsun demeliyiz.

Ve Büyük israilde Kürtler de buradan mama alamaz kullanıldıklarıyla kalır.

abd sistemi kullan kullan atdır.Saddam ,Ladin,hamas,ve daha niceleri Vietnam da dahil ,Kamboçyada,Afganistanda

Şimdi Ukrayna da artı diğerlerinde ab de olabilir.kankaları israil artı ingilizler.

Mavi VATAN ,Kıbrıs dakkasında verdiler rumlar kabul etmedi.Ege denizi ve adalar gitti kıta sahanlığı da dahil Yüzemiyeceğiz galiba denizlerde.

Karadenizi de verelim derler.kanal İstanbul la
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,327
    Blog Entries
    1
    12-06-2025, 21:31#2252 Avatarısecbul secbul şu an forumda
    Platin Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,311
    Blog Entries
    1
    Endonezya ya "iç piyasanın gazının almak için" ihraç edilecek Kaan uçağının siparişinin iptal edilmesine kalan gün sayısı : 180

-----------------------------------------

Kalan gün xxxx

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, KAAN ın motorları için gerekli lisansın ABD Kongresi nde bekletildiğini açıkladı. CAATSA kısıtlamalarının müttefiklik ruhuna yakışmadığını belirten Fidan, motor lisansı alınmadan KAAN üretiminin başlayamayacağını söyledi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Bir gökdelen inşaatı yapıyorduk ben de taşeron şefiydim. Daha başlangıç aşamasında az sayıda işçi ile takılıyordum. Bazı konularda ana firma ile teknik olarak doğrusunun nasıl olması gerektiği ile ilgili papaz oluyordum. Çünkü benim sorumluluğumdaki konuya hakim olmayan personeli vardı. Tabii ki ben süper mühendis olduğumdan hır gür oluyordu daha sonra yapışan işi sökmek istemiyordum maliyetten dolayı. Neyse bu hır gür devam ederken yapmak zorundasın dedi. Hayır dedim. Açtı sözleşmeyi bak burada ben ne dersem itirazsız onu yapacaksın ayrıca yönetim olarak şu kadar mühendis ve teknik personel çalıştırmak zorundasın dedi. Aylardır bunlar yok dedi istersen ceza yazayım dedi maliyet te bu olur dedi. Sözleşmeyi biliyorum ama şu anda işin ilerleyişi sizden dolayı yavaş olduğu için bu adamları getirmem gerek yok dedim. Bak dedi bu sözleşmeye göre sizin taşâ€¦.klarınız avucumda dedi yapacaksın. Patronlarla görüştüm yap dediler.
    Kıssadan hisse avuçlamışlar malum nedenlerden dolayı millet olarak bunlar seçildiği için mecbur yapacağız. Falsolları bol sözleşme ağır.

Toplum çürümüş ahlak bitmiş kimi dini kimi mafyayı kimi de otoritesini kullanarak ülkeyi kendi istedikleri gibi yönetmek istiyor lakin bunu isteyen millet en güzeli de bahanesi din olarak ortaya atınca aynen düzen devam ediyor

Bugün olan depremi hala Allâh yaptı diyen sayamayacak kadar insan var

Neyi kime anlatıyoruz işte kurunun yanında bizlerde yanıyoruz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru mu anladık?
    Yerli ve milli uçak yapmak (KAAN) için ABD senatosunun onayını mı bekliyoruz?
    Onay gelmediği sürece ABD’den uçak motoru alamayacağız ve uçakların üretimini yapmayacağız.
    Yanlış anladık herhalde.
    Doğru, üretim durmuş hocam..

Sayfa 405/569 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •