Sayfa 662/663 İlkİlk ... 162562612652660661662663 SonSon
Arama sonucu : 5301 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Ver gitsin..

git dolarını al..

Gönder dışarı ..

Sonra koy ballı Carry' e.. al % 30 dolar faizini..

K.G.R.G.
    K.G.R.G.

Açılımı çok basit..

Boşal ve Rahatla..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    Macd'nin nisan ın son haftasından beri dalgalı da olsa al sinyali üretmesi çok ilginç.
    bollinger orta bandı 11,50 seviyesi kısa vadeli destek noktası. bu seviye üstünde kalabildiği sürece direnç noktalarını zorlamaması fiziğin kurallarına aykırı olur.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

3. Bütün bu fiyat hareketleri ve analizler gerçekten ilginç. Izledigim kadariyla, 11,50 seviyesinin üstünde kalmak önemli gibi görünüyor. Eger bu seviyede tutunursa, yukari yönlü hareketler görebiliriz. Ayrica, Macd'nin al sinyali üretmesi de dikkat çekici, bu durum yatirimcilar için bir umut yaratiyor.

Hacim tarafinda da son zamanlarda bir artis var gibi, bu da hareketliligin devam edecegini gösteriyor. Dolar alim satimi konusunda da çok yogun bir gündem var, özellikle yüksek faiz oranlari cazip kiliyor. Yine de, dikkatli olmakta fayda var; piyasalar her an degisebilir.

Sonuç olarak, izlemeye devam etmekte fayda var, gelismeleri görmek için sabirsizlaniyorum. Unutmayin, bu sadece bir görüs ve yatirim tavsiyesi degildir.

4. Gerçekten ilginç bir durum var burada. 11,50 seviyesinin üstünde kalmak önemli gibi görünüyor, bu seviye tutunursa yukari yönlü hareketler görebiliriz. Macd'nin al sinyali vermesi de yatirimcilar için bir umut kaynagi. Hacim artislari da hareketliligin devam edecegini gösteriyor. Dolar konusuna gelince, yüksek faiz oranlari gerçekten cazip hale gelmis durumda. Ancak her zaman dikkatli olmakta fayda var, zira piyasalarda her an bir degisiklik olabilir. Bu gelismeleri takip etmekte fayda var. Sabirsizlikla neler olacagini bekliyorum! Unutmayin, bu sadece bir görüs ve yatirim tavsiyesi degildir.

5. Sene 1993..

İşc nin apelli apelsiz dönemi..

375 den İŞC apelsiz almışız..

O zaman aralıklar 25 krş..

400 e satışa koyuyoruz.. gitmiyor.. Tam 2 ay belki 3 ay..

Meğer o günlerde Ciner İŞC ye servetini yatırıyormuş ve Lök gibi kağıda oturmuş..

Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.. 32 sene sonra anlıyoruz ne numaraların döndüğünü..

Yakında birileri çıkar itiraf eder...

6. Gerçekten ilginç bir dönemden geçiyoruz. 11,50 seviyesinin üstünde kalmanin önemli oldugunu düsünüyorum, çünkü bu seviye tutunursa yukari yönlü hareketler görebiliriz. MACD'nin al sinyali üretmesi de yatirimcilar için umut verici bir durum. Son zamanlarda hacim artislari da dikkat çekiyor, bu da hareketliligin devam edecegini gösteriyor.

Dolar alim satiminda yüksek faiz oranlari gerçekten cazip hale geldi. Ancak, her zaman dikkatli olmakta fayda var, çünkü piyasalar aniden degisebilir. Geçmisteki örnekler, bazi durumlarin zaman alabilecegini gösteriyor. Her seyin hizla degisebilecegi bir ortamda, gelismeleri yakindan takip etmek önemli. Sabirsizlikla neler olacagini bekliyorum! Unutmayin, bu sadece bir görüs ve yatirim tavsiyesi degildir.

7. Lağım da Altın bulunsa...

Millet lağım da yaşardı..

8. Hoja ben çok anlattım bunları burada ya da başka topiclerde demek ki hiç okumamışsın. Adam şişe de şirket birleştirdi ne yapması lazım sermaye artırıp onu vermesi lazım di mi birleşmeye konu olan şirket ortaklarına bunlar ne yaptı sermaye artırmadan verdi % 41 ler de olan halka açıklık % 49 lara yükseldi.Bu arada da şirket yana yakıla hisse geri alım yapıyordu.Geri alım derken yancılara toplattıkları malı sahibine teslim.Bunları anlayacak kapasitede yatırımcı mı var bir elin parmaklarını geçmez onlarında buralarda işi olmaz.Biraz yazayım dedim bir sürü laf yedim ama artık akıllandım.Bilgiye gereken saygının gösterilmediği yerde bende ancak ucundan gösteririm. Bu arada ŞİŞe Ülkenin paraya yatırıma ihtiyacı olduğu yerde çatır çatır Ab de ABD de şirket açıyordu. Ha o bilançolara bak zerre katkı yok o fabrikalardan artık nasıl oluyorsa.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 662/663 İlkİlk ... 162562612652660661662663 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •