Sayfa 448/569 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    en basitinden VARLIK FONU

içerisindeki şirketlere bakın, ülkenin en değerli şirketleri

varlık fonu kimin ? ingilizlerin

ingilizlerden aldığın borca karşılık, ipotek olarak kurdular...

o borcu ödeme şansın var mı ? YOK

ne olacak... şirketleri verecen... botaş, thy, tupraş...

dün bu ingilizler nasıl zengin oluyor deye soran arkadaş böyle oluyor... tefecilikle
    Çok güzel özetlemişsin abi. Eline koluna sağlık. Bunlar olduğu sürece bu şirketlerde gidecek kurtuluş yok.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İktidarı ele geçiren zulme devam ediyor.

işte eğri insanlardan doğru iş çıkmıyor.
    ... insanlar değil.... eğri insan... sözü sahibi 1 kişi... gerisi patişahın sol faşşaaa

iltidarı ele geçiren... 50 senedir iktidar değişmiyor ki ... 50 senedir imam hatip mezunları iktidarda

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Birkaç kişi takip ediyorum yorumcu özellikle birisi patronun sağlığının iyi olmadığını ve dopinglerle idare ettiğini söylüyor. Geride kalanların sağ belirleme çabaları gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şuanda belli etmeselerde korkudan ak parti 2 ye bölünmüş durumda saray tarafı ve ak parti tarafı ayrıca son dedikodularda aile içindede bölünmüşlük var , Özgür özel Fidana ne söyledi tv lerde titokçu hakan diyor , yandaş kanallarda alev alev bu konu için tartışma haber duydunmu korumak için yok ama ismi partinin başına geçiceklerde geçiyor ama savunan yokbu bile içerde çoklu aday olduğunu gösterir , chp de koltuk hikayesi neyse burada daha entrikalı gözüken.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Offff benim bu forum'daki yazışmalardan beynim yandı uyanıyor muyum ne

Hemen gidip bir zikir çekeyim de kendime geleyim beyin çalışır neme lazım uyumak iyidir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    millet yalan dolan fiyaskosunu konuşmaktan asıl gireni konuşamuyor

45 senelik abd den lng alıcaz.. ister al çöpe at ister kullan.

seve seve alacaksın.

gaz gelebilmesi için abd de gazı likite çevirilecek.. sonra gemilere yüklenecek... sonra trye gelecek... sonra çok maliyetli bir işlemle yeniden gaza çevirilecek

kolunu uzatsan direkt gaz olarak alabileceğin yakınlarda tonla ülke varken... ve daha ucuza..

45 sene boyunca abd den almak.

...

servet transferi denir buna.. gaz anlaşması değil.

keşkem bende bu ekip kadar zeki olabilseydim

45 sene değil 2045 e kadar olacak doğrusu bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. https://www.sozcu.com.tr/dogalgaz-oyle-mi-p232488

yılmaz özdil ne güzel açıklamış
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    45 sene değil 2045 e kadar olacak doğrusu bence
    Emlak uzay zaman eğrisinde yaşadığı için ondaki hesap farklı olabilir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu iş üniversiteye giriş meselesi gibi bir gram ilerleyemiyoruz. İktidarı ele geçiren zulme devam ediyor. Iyilerse pilot olsunlar sıkıntı yok ama diğerlerinin önüne KPSS gibi mülakatla geçiyorlarsa olmaz. Özellikle de okul birincilerini kılıç çektiler diye ordudan atıyorsan art niyet aranır. Bu çocuklar kolay yetişmiyor masrafları çok bir kalemde harcanacak insanlar değil. İşte eğri insanlardan doğru iş çıkmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim küçük kızımıda eledi bu lavuklar kamunun imtihanında,ülkede ilk 3'teydi,2 giresun 1 istanbul birinciliği vardı maliye bölümününde,CHP'li oluşumuzdan mülakatta elendi 3 defa,ama zeki,akıllı insanları gevurlar hap gibi kapıyor,isviçrenin zürih sigortasının internet imtihanına girdi oradada birinci oldu 9.99 puanlan 7 senedir onlarlan çalışıyor genel müdürlük yönetiminde şu an,bir ayağı isviçrede bir ayağı istanbulda,baba iyiki almamışlar beni maliyeye diyor,çünkü maliyeye göre 3 misli maaş alıyor,tabiki çok yoruluyor ama huzurlu,maliyedeki kadınlar elişi örüyorlar oturdukları yerden,neyse asabım bozuluyor,bunlara dahi değil aptaloş beyinliler lazım,zaten çoğu gençlerimiz yurt dışına gitti bunların yüzünden,gidenlerin içinden bunlardanda var,onlardan birisi damadımın kuzeni dahileye doktoruydu uzman olarak oda ingiltereye uçtu,zamanında dil dalaşı yapardı benimlen,ben sen tek taraflı okumuşsun görmüşsün ben çok taraflı,neyi savunuyorsun bunları diyordum alayı yalancı hırsız diyordum,gittikten sonra bir defa gördüm sadece şimdi abi sen haklıymışsın dedi seni anlıyamadım dedi,çünkü dar kafalı bir ailede yetiştim dedi,neyse asabım bozuluyor slm.

Sayfa 448/569 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •