Þuanda belli etmeselerde korkudan ak parti 2 ye bölünmüþ durumda saray tarafý ve ak parti tarafý ayrýca son dedikodularda aile içindede bölünmüþlük var , Özgür özel Fidana ne söyledi tv lerde titokçu hakan diyor , yandaþ kanallarda alev alev bu konu için tartýþma haber duydunmu korumak için yok ama ismi partinin baþýna geçiceklerde geçiyor ama savunan yokbu bile içerde çoklu aday olduðunu gösterir , chp de koltuk hikayesi neyse burada daha entrikalý gözüken.
Offff benim bu forum'daki yazýþmalardan beynim yandý uyanýyor muyum ne
Hemen gidip bir zikir çekeyim de kendime geleyim beyin çalýþýr neme lazým uyumak iyidir
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
https://www.sozcu.com.tr/dogalgaz-oyle-mi-p232488
yýlmaz özdil ne güzel açýklamýþ
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Benim küçük kýzýmýda eledi bu lavuklar kamunun imtihanýnda,ülkede ilk 3'teydi,2 giresun 1 istanbul birinciliði vardý maliye bölümününde,CHP'li oluþumuzdan mülakatta elendi 3 defa,ama zeki,akýllý insanlarý gevurlar hap gibi kapýyor,isviçrenin zürih sigortasýnýn internet imtihanýna girdi oradada birinci oldu 9.99 puanlan 7 senedir onlarlan çalýþýyor genel müdürlük yönetiminde þu an,bir ayaðý isviçrede bir ayaðý istanbulda,baba iyiki almamýþlar beni maliyeye diyor,çünkü maliyeye göre 3 misli maaþ alýyor,tabiki çok yoruluyor ama huzurlu,maliyedeki kadýnlar eliþi örüyorlar oturduklarý yerden,neyse asabým bozuluyor,bunlara dahi deðil aptaloþ beyinliler lazým,zaten çoðu gençlerimiz yurt dýþýna gitti bunlarýn yüzünden,gidenlerin içinden bunlardanda var,onlardan birisi damadýmýn kuzeni dahileye doktoruydu uzman olarak oda ingiltereye uçtu,zamanýnda dil dalaþý yapardý benimlen,ben sen tek taraflý okumuþsun görmüþsün ben çok taraflý,neyi savunuyorsun bunlarý diyordum alayý yalancý hýrsýz diyordum,gittikten sonra bir defa gördüm sadece þimdi abi sen haklýymýþsýn dedi seni anlýyamadým dedi,çünkü dar kafalý bir ailede yetiþtim dedi,neyse asabým bozuluyor slm.
Yer Ýmleri