Sayfa 476/569 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bunların yaptığı da Alevi yobazlığı alüminyum… din siyaseti yapıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    koltuğu kovalayan ekibe bak hepsi aynı tavanın balığı ben bunları dinleyince açık açık görüyorum Atatürk ismini kullanıp kendi ikballeri peşinde hepsi aynı zamanda kendi din duygularıyla koltukları tutma kafasındalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. pıst 100 teknik olarak destek bölgelerinde 10970-10950 bu bölgeler önemli , buranın altında 2 günlük kapanışlarda yeni hedef benim graflarda 10750-10700 bölgesi.

3. Dün burada konuşuldu galiba gazzeye giden yardım gemilerini Türk donanmasıda koruyor vs haberi donanmadan gemi yok deniliyor , aynı zamanda italya donanması ayrılmış deniliyor.Bence takip edilecek durum ABD yardımıyla İsrail İrana yeniden saldıra bilir askeri hareketlilikten dün birkaç yazı okudum yabancı kaynaklardan zaman ne olur bilemiyoruz

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    9s
    Barış Yarkadaş: "Cuma günü 45. Asliye ön inceleme yapacak, muhtemelen Özgür Çelik'in mazbatasını iptal edecek."
    Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama şimdi 45.Asliye Hukuk YSK'nın kararını mı geçersiz sayacak...

Velev ki böyle bir karar aldı diyelim... Başka bir asliye hukukta başka bir seçim sonucu alınan mazbatayı iptal ederse ne olur...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5. 3 de gelicek eylül enflasyon verisini ınsıder badem biliyor dün bugun bankalarla fren yaptırıyorlar 2.80 üzeri gelirse aylık veri satış gelebilir borsaya

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama şimdi 45.Asliye Hukuk YSK'nın kararını mı geçersiz sayacak...

Velev ki böyle bir karar aldı diyelim... Başka bir asliye hukukta başka bir seçim sonucu alınan mazbatayı iptal ederse ne olur...
    Herhangi bir seçim olabilir...

Kulüp başkanlığı seçimi, Partilerin İl/ilçe başkanlığı seçimi, Ülke genelinde yapılan yerel seçimler, Genel Seçimler, Referandum...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku

Hukuk la talimat alan görevlileri ayırmak gerek.
    çünkü hukuk hayatın içinde bir gün herkese lazım olabilir.

8. brent bir yukarı yapabilir...

66-68 e kadar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 476/569 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •