Sayfa 478/569 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Viop LXVII

1. kendi şirketleri arasında transfer etmiş..( diğer satış olayı ayrı, o kısmı 3.46 dan satmış )
    ne düşünüyorsa artık

Erdemoğlu Holding Anonim Şirketi

30.09.2025 tarihinde SASA Polyester Sanayi A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,45 TL fiyattan 1.815.000.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SASA Polyester Sanayi A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 30.09.2025 tarihi itibariyle %60,44 sınırına ulaşmıştır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku

SASA, tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdemoğlu Global Gayrimenkul A.Ş., 30.09.2025 tarihinde
    SASA payları ile ilgili olarak 3,45 TL fiyat aralığından 1.815.000.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlemle birlikte Erdemoğlu Global Gayrimenkul A.Ş.'nin SASA Polyester Sanayi A.Ş. sermayesindeki payları %17,39'dan %13,24'e düşmüştür.

TELEGRAMDAN ALINTIDIR

2. SASA yı bende takip ediyorum.3.70 leri ( yukarı trend desteği) bu satış haberiyle aşağı kırmasının ne anlamı olabilir..
    bana göre tuzak gibi geliyor..birkaç güne belli olur..borsa dışı payların satılması niye hemencik etkilesin hisseyi.5 tl üzerinde açığa satış yapanlar içindir..
    işin içinde Erdemoğlu olmasa 3.70 lerin altında fiyat olmazdı, teknikçi mi avladı acaba !! tam da destekte geldi haber..

1.815.000.000 lotu kendi şirketinden alıyor, bunun 1.450.000.000 lotunu satıyor..
    holding in lotu artarken, Gayrimenkul aş. deki lotlarından satmış oluyor..

Erdemoğlunun hisse fiyatı yukardayken reklam veren açıklamalarının tam tersi bir durum var sanki..bu seferde olumsuzu pompalıyor..
    Son düzenleme : KARADUMAN; 01-10-2025 saat: 12:22.

3. kamu üzerinden pıst 100 dolar bazlı 2.62 200 günlük ortalamadan tepki geldi.
    2.62 önemli geçen hafta graflar 240 dk dan günlüğe geçiyor demiştik şimdi günlükte kritik bir bölgedeyiz.
    günlükte 2.62 altı kırılımında 2.59 bölgesini takip ederiz şimdilik buralara indikatör çalışması yapacak gibi arada yukarı hareketler olabilir yalnız piyasa zayıf bu yüzden günlük kapanışlar takip edilmeli.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. soran olmuş kanal haberle kırdı , kamu müdahalesi gelmezse fiyatlama ara yatay bölgeye doğru devam edebilir buda 3.25-3.00 bölgesi.

5. https://www.youtube.com/watch?v=Hd-V93tGCzw
    flotalila canlı yayın.
    vadelide olanlar takip etsin zeans boyu.

boşkuş gözleriynen devirdi canım kaadı.
    radyazyon gibi, daha da etkili amonyum nitrat.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk kanalın içinde 3-4 gündür takip ettiğim formasyon aşağı kırıldı mavi ok bölgesinden bir kısım mal verdim bu bölge destek bölgesiydi.Bir kısım mal haftaya kalıcak formasyon devamlılığı olurmu diye şimdilik stratejim bu yönde.
    kendi graflarınızla karşılaştırıp analiz edin piyasa çok oynak ve her an gündem değişebiliyor.
    önceden paylaşım yaptığım vıop grafiği soranlar bayağı var arkadaşlar ben kapat vs aç konularına girmem bunları sormayın bilgi ve tecrübe paylaşıyorum kendi bilginle yoğur kendi kararını kendin ver.Burası elimizin görüldüğü bir arena bunu unutmayın , diğer bir konu sorulmuş formasyon 12250 hedefdi 12361 gördü şimdilik oyun bu devamı olup olmadığına bakıcaz.
    bu yüzden pıst 100 2.62 bölgesine dikkat çektik.

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama şimdi 45.Asliye Hukuk YSK'nın kararını mı geçersiz sayacak...

Velev ki böyle bir karar aldı diyelim... Başka bir asliye hukukta başka bir seçim sonucu alınan mazbatayı iptal ederse ne olur...
    ysk nın kararını değil kendi kararını ve yürütmeyi durdurmayı esas alacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3 de gelicek eylül enflasyon verisini ınsıder badem biliyor dün bugun bankalarla fren yaptırıyorlar 2.80 üzeri gelirse aylık veri satış gelebilir borsaya
    2.69 üstü gelecek gibi ama 2.90 üzerine çıkartmayacaklar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 478/569 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •