Sayfa 901/905 İlkİlk ... 401801851891899900901902903 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 7,201 - 7,208 arası.

Konu: EndeksS

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    @EMLAK bildin diyeceğimde BofA çok uzun süre satışa devam etmez, kısada kapanır, kaldığı yerden sonrasında satışa devam eder geçen hafta toplamda 5 mlyr üzeri satış yapmış daha yarısını aldı/kapandı,

EMLAK adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

bence bofa güzel bi pusu kurdu..

milleti güzelce terste yakaladı./ bugün

bunnarı patlatmadan short eklemez gibime geliyor.

SPOT kapanış, BofA geçen hafta yukarılardan sattığı 5 mlyr üzeri satışın 4.3 ünü yerine koydu, en iyi satıcı Diğer oldu, alıcı tarafı güçlü görünüyor,

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 7170 den devamla,

USD bazlı grafikte USD destekler şu sıralar test ediliyor, sarı oval ve sarı oklar, değerleri grafik sol tarafında iaşretli
    bu seviye aşağı geçildiğinde ''d2'' ile işaretlediğim TL destek var bu defa,
    haftaya realize veya düşüşe aşağılardan bir tepki gelirde USD destekler tekrar yukarı geçilirse,
    bahsettiğim 3 haftalık yatay çalışmaya başlamış olur,...şu aşamada ise bu hafta orta hedef dediğim zirveden gelen satışlarla
    bu yatay hazırlığı devam ediyor,...mesaj 7170 te zaten bundan bahsetmiştim,..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 7119, 7120, 7149, 7153 7170, 7175 ve 7176 dan devamla,...

yatay??? araştırmam devam ediyor

xu030 TL ve USD olarak

mesaj 7119, 7120, 7149, 7153 7170, 7175, 7176 ve 7180 den devamla,...

yatay düşüncemin ilk işareti olabilir,...çünkü USD destek dönüldü ve yukarı geçildi,..

tabi ben birde yukarı geçse dahi bu hafta daha bitmedi,
    totalde 3 hafta daha bu eksende al/sat beklentisindeyim(zor iş, ama du bakalım),
    bu konuda mesaj 7170 te son parağrafta yazdıydım konuyu
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. geçmişe dönük bir hatırlatma yapayım,

zamanda bir önceki analizimiz 41 hafta idi ve 28 temmuzda final etti, birebirde gerçekledi,..bkz geçmiş konular,
    28 temmuzda geneli yükseliş olan ve 3 kasıma miatlı bu içinde bulunduğumuz zaman başladı,..

benim şu anda yaptığım iş ise bu 13 haftanın son 8 haftasını analiz eetmek,
    8 hafta da ise kendi içinde 3y+ 3 yatay+3y (y=yükseliş) beklentisindeyim,
    3 kasım sonrasını ise 2026 ocak ilk haftasına analiz edecem, ara ara değindim ama şimdi sırası değil, bkz geçmiş mesajlar,
    genel zamanı kendi içinde ne kadar ayırır isem aslen analizde o kadar risk alıyorum, bütün ve susukunluk bu manada daha iyi,...
    birde bunu gerekli ise yapıyorum,
    yani aslen 13 haftanın son 8 haftasını parçalara ayırmamam gerekir,...ama bazen de yaz gitisn diyorum,
    buda öyle bir şey,...bakalım ne olacak???

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    geçmişe dönük bir hatırlatma yapayım,

zamanda bir önceki analizimiz 41 hafta idi ve 28 temmuzda final etti, birebirde gerçekledi,..bkz geçmiş konular,
    28 temmuzda geneli yükseliş olan ve 3 kasıma miatlı bu içinde bulunduğumuz zaman başladı,..

benim şu anda yaptığım iş ise bu 13 haftanın son 8 haftasını analiz eetmek,
    8 hafta da ise kendi içinde 3y+ 3 yatay+3y (y=yükseliş) beklentisindeyim,
    3 kasım sonrasını ise 2026 ocak ilk haftasına analiz edecem, ara ara değindim ama şimdi sırası değil, bkz geçmiş mesajlar,
    genel zamanı kendi içinde ne kadar ayırır isem aslen analizde o kadar risk alıyorum, bütün ve susukunluk bu manada daha iyi,...
    birde bunu gerekli ise yapıyorum,
    yani aslen 13 haftanın son 8 haftasını parçalara ayırmamam gerekir,...ama bazen de yaz gitisn diyorum,
    buda öyle bir şey,...bakalım ne olacak???
    birde şu:
    bu 28 temmuzda biten 41 hafta nın devamını ben 13 hafta yükseliş olarak mesajlarımda hep daha bu zaman başlamadan hep duyurdum,
    amacım takipçilerime hazırlık yapabilmekti,..

28 temmuz gelmeden 4 hafta önce bu bahsettiğim yükseliş başladı, bunda neden CHP Eylül davaları başka bir şey değildi(çünkü mahkemelik süreçlerdi ve mahkeme tarihleri eylüle sıralı idi) ve o önceliği Eylül başlamadan geri verdi pala buna eylül ilk haftalarında da devam etti, ama 13 hafta bütünü 41 haftanın devamında bozulmadı,
    çünkü ben analizi sp den yapıyorum burası SP ile korela oldukça burasıda tutar demek bu, sp ye bakarsak 13 haftayı orada daha net görürürüz, burası haliylen siyasete çok duyarlı ve bu bir trade malzemesi olarak kullanılıyor,
    ama aslen herkes neyi takip ediyor ABD faizlerini gerisi boş,...

böyle olunca burasıda siyasetten kafayı kaldırıp o rotaya kendi çapında oturuyor,...

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

https://www.bbc.com/turkce/articles/c147vx16x18o

Sumud filosunun daha bir 4 günü var temiz, yani haftayı Sumud kapatır, içeride de pozitif katkı sunacak şeyler pek yok
    buradan bir şey çıkmayacağı çok belli ancak Mavi Marmara benzeri trajik durumlar olabilir mi yada İsrailli komondoların ayarları
    ne kadar tutar bu ve benzeri sıkıntılar Sumudla beraber yol alıyor,...

Bu son Trump - Netanyahu görüşmesi ve Trumpın açıkladığı Gazze anlaşması ile düşünüldüğünde bunun tamamalayacısı olmaktan öte,..aktivist sonuçta aktivistliğini yapacak ve bu aktivistlik henüz Hamasa ulaşmayan Trump Gazze planının arifesine denk gelecek, İtalyanın büyük şehirlerinde yapılan gittikçe daha da büyüyen ve Tüm Avrupayıda saracak genişleyecek son gösteriler de düşünüldüğünde eğer Hamas boyun eğerse bu Gazze için son Final eylem olacak gibi duruyor

İspanya ve İtalyaya ait savaş gemilerinin refakatleri daha ziyade insani amaçlı ya da dökülen olursa toplama gayretinden öte gitmez,...zaten İspanyol gemisi Tıbbı destek te sunabilecek yardımcı sınıf bir Lojistik savaş gemisi(içinde kurtarma ve yardım maksatlı özel birliklerin olacağını söylemeye gerek yok, keza İtalya içinde),..Türkiyenin de uzaktan izleme den öte veya kendisinden yardım istenmesi durumunda veya yardımın olmazsa olmaz durumunda yani en noktasında, yani yardım,...bu da daha öte gitmez,

neticede Sumud haftayı kapatır,
    hal böyle olunca yatay araştırmamız bu hafta devam eder,..malum USD desteğin dönüp tekrar üstüne atmadıkça yataya döndük
    bu bölümdeyiz şu sıralar ve bu inanılmaz önemli ama SUMUD da yaşanacaklar açısından değil, çıkacak sonuç manasında önemli,
    piyasalar sonuca odaklı çünkü bunun devamı Trumpın Gazze anlaşması,...buna Hamas boyun eğerse diğer Arap devletleri de buna dahil,
    İsrail ipi göğüslemiş oluyor ve geriye jeopolitikte Rusya-Ukrayna kalıyor,...

VİOP30 günlük ve toplam

Sayfa 901/905 İlkİlk ... 401801851891899900901902903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •