Hem düzeltme hem de tenhada kıstırıp sopaladı, daha ne istersin tahtacı efendi, bugün en azından dünkü kaybın yarısını geri alman lazım yoksa kaldıkça sana da zarar.
Hem düzeltme hem de tenhada kıstırıp sopaladı, daha ne istersin tahtacı efendi, bugün en azından dünkü kaybın yarısını geri alman lazım yoksa kaldıkça sana da zarar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Ben güveniyorum ege gübreye ters hisse iyi çeyrek bilanço açıkladıktan sonra düşüş yaşamıştı sonra toparlamış yeni zirvesini görmüştü.
ayrıca mantıklı beklenti demir yolu bağlantısının yapılması he şuan da bunda da bir icraat gelişme yok oda ayrı konu ytd.
Son 10 gündür kötü performans sergiliyor, artık bir tepki gelmeli, bilanço hisseleri bu dönem ön plana çıkacak.
Endeks güzel yeşillendi evlat, kalk artık şu gaflet uykusundan yoksa donsuz kalkarsın.![]()
Nefes almak güzel...
Yarına bırakabilir ama yanına bırakmaz, Eggub hep gerilerden gelip yarışmayı birinci bitirmeyi sever, bu filmi çok kez izledik, olmazsa haftaya yapar ama arayı kaptır diye düşünüyorum.
İnşallah diyelim diğerleri yükselsin önemli değil önemli olan ege gübre yükseliş trendine devam etmesidir ytd.
Birileri fena verdi gibi, bir dakikada 120'den 114'e 6 lira düştü hisse her kimse defolup gitmiştir umarım, tahta rahatlar belki.
Yer İmleri