Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
dün açtığımız pozisyonlar soruluyor ayrıca bu beklentiler kısa vade mi deniliyor 35-40 işlem günü , piyasayı anlattık zaten badem ınsıder piyasası bir gün haber gelir alırlar bam bam %1-2 yaptırırlar makina işlemleriyle 2 gün sonra ince ince piyasaya satarlar , bugun kapanışa bakıcaz 2.60-2.62 bölgesine yakın kapanışlar gelirmi günlük ortalamalar kafasını aşağı çevirdi pazartesi-salı teyit edicez aşağı hareketin devamını , risk olayını iyi ayarlamak gerek 8 ekimden sonra selo salıverme haberi mevcut piyasada , 3-6 ekim halkbankla ilgili haber beklentileri var , ekim kasım yargılamalar vs vs buna göre riskini ayarlamalı oyuncular
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ayşe Barım için yeniden tutuklama kararı
İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi, 27 Ocak'ta tutuklanan ve 1 Ekim'de tahliye edilen menajer Ayşe Barım hakkında savcılığın itirazını haklı buldu. Mahkeme, Ayşe Barım’ın yeniden tutuklanmasına karar verdi. Amerikan Hastanesi'nde yatan Barım'ın şu aşamada cezaevine gönderilmesine doktorları izin vermezken, planlanan tedavinin hastanede sürdürüleceği öğrenildi. Savcılık, Barım'ın yakalama kararını 24 saat süreyle erteledi.
Ya öleceksin ya da hapse gideceksin.
Bu haksızlıkları görünce aklıma Filistin'deki ölen çocuklar geliyor
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Şu an nostaljik takılıyorum.
https://www.imdb.com/title/tt0114369/
Listeye ekledim.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri