Sayfa 534/569 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    ·
    4d
    Fatih Altaylı’nın tahliye talebi reddedildi, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Bir sonraki duruşma 26 Kasım’a bırakıldı
    utanmasalar masa sandalyesini bile hapse atacaklar bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ne diyo.. ? vatandaşı fakirleştirme mekanizması mikemmel bir şekilde tıkır tıkır işliyormuymuş ?

vatandaş memnun ki hala bize oy veriyor diyor, onlar oy veriyor bizde oyuveriyoruz diyor bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vıop bantlarını yazayım seneryom çalışırsa ilk etap 12190 -istediğim formasyona oynarsa 11800-11900 bölgesi .
    teknik olarak bu görüşler .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seneryom çalışırsa önce 2.62-2.60 bölgesi sonra 2.47-2.49 bölgesi beklentim mevcut.
    bugun pazartesi daha netlik kazanacak bir daha günlük teknik hareket karar verecek.

günlükte bir ortalamam ve indikatörüm var bakalım .
    dün açtığımız pozisyonlar soruluyor ayrıca bu beklentiler kısa vade mi deniliyor 35-40 işlem günü , piyasayı anlattık zaten badem ınsıder piyasası bir gün haber gelir alırlar bam bam %1-2 yaptırırlar makina işlemleriyle 2 gün sonra ince ince piyasaya satarlar , bugun kapanışa bakıcaz 2.60-2.62 bölgesine yakın kapanışlar gelirmi günlük ortalamalar kafasını aşağı çevirdi pazartesi-salı teyit edicez aşağı hareketin devamını , risk olayını iyi ayarlamak gerek 8 ekimden sonra selo salıverme haberi mevcut piyasada , 3-6 ekim halkbankla ilgili haber beklentileri var , ekim kasım yargılamalar vs vs buna göre riskini ayarlamalı oyuncular
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    vatandaş memnun ki hala bize oy veriyor diyor, onlar oy veriyor bizde oyuveriyoruz diyor bence

Ayşe Barım için yeniden tutuklama kararı
    İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi, 27 Ocak'ta tutuklanan ve 1 Ekim'de tahliye edilen menajer Ayşe Barım hakkında savcılığın itirazını haklı buldu. Mahkeme, Ayşe Barım’ın yeniden tutuklanmasına karar verdi. Amerikan Hastanesi'nde yatan Barım'ın şu aşamada cezaevine gönderilmesine doktorları izin vermezken, planlanan tedavinin hastanede sürdürüleceği öğrenildi. Savcılık, Barım'ın yakalama kararını 24 saat süreyle erteledi.

Ya öleceksin ya da hapse gideceksin.

Bu haksızlıkları görünce aklıma Filistin'deki ölen çocuklar geliyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herkese diyelim. sağol

hileli soygun filmi çıkmış... baya küfürlü ama çok güzel. tavsiye ederim. gün gece izledim.

baya komik..+ aksiyon

https://www.hdfilmizle.to/hileli-soygun/

Şu an nostaljik takılıyorum.
    https://www.imdb.com/title/tt0114369/
    Listeye ekledim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. vatandaş ne istiyorsa o..bundan sonra ben de oyumu verecem bunlara..hep beraber oyulacaz inşallah..
    durmak yok dibi bulana kadar destek verelim..
    vatandaş dipte bişey görmese bunlara oy verir mi heç..

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    vatandaş ne istiyorsa o..bundan sonra ben de oyumu verecem bunlara..hep beraber oyulacaz inşallah..
    durmak yok dibi bulana kadar destek verelim..
    vatandaş dipte bişey görmese bunlara oy verir mi heç..
    Deliklerin gerisinde kemikler vardır,bıçak kemiğe dayandığı an

Sayfa 534/569 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •