Sayfa 34/36 İlkİlk ... 243233343536 SonSon
Arama sonucu : 281 madde; 265 - 272 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. Gmtas 6 milyar piyasa değerinde anlık. Bana göre fiyatı ucuz değil artık ama pahalıda değil olması gereken değerde bence. 10 kusurlarda iken 40-50 arasına gitmeli diyorduk soran arkadaşlara

Hintli global yatırımcının fiyata bakmadan her kademeden almasıyla 20 olan maliyeti son 2 gündür alışlarıyla 30 liraya dayandı. Bu alışlar bana bu işin Gimat Arena ile ilgili olmadığını gösteriyor

1-Şirketin çoğunluk paylarını alıp yavru Walmart tarzı bir şey mi düşünüyor bilinmez. Nasip olursa yaşayıp göreceğiz
    2-Şuda olabilir tabi, hiç bu ticari tarafındaki işlere bulaşmadan hisseyi topladıktan sonra çok uçuk rakamlara sürebilir

2. şık bana daha olası görünüyor. Neticede adam global bir borsa yatırımcısı

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gmtas 6 milyar piyasa değerinde anlık. Bana göre fiyatı ucuz değil artık ama pahalıda değil olması gereken değerde bence. 10 kusurlarda iken 40-50 arasına gitmeli diyorduk soran arkadaşlara

Hintli global yatırımcının fiyata bakmadan her kademeden almasıyla 20 olan maliyeti son 2 gündür alışlarıyla 30 liraya dayandı. Bu alışlar bana bu işin Gimat Arena ile ilgili olmadığını gösteriyor

1-Şirketin çoğunluk paylarını alıp yavru Walmart tarzı bir şey mi düşünüyor bilinmez. Nasip olursa yaşayıp göreceğiz
    2-Şuda olabilir tabi, hiç bu ticari tarafındaki işlere bulaşmadan hisseyi topladıktan sonra çok uçuk rakamlara sürebilir

2. şık bana daha olası görünüyor. Neticede adam global bir borsa yatırımcısı
    Değerleme konusunda haklısın bence, ama Rygyo da yaptığını yaparsa 4-5 kat gitmesi kimseyi şaşırtmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Değerleme konusunda haklısın bence, ama Rygyo da yaptığını yaparsa 4-5 kat gitmesi kimseyi şaşırtmasın.
    Reysaş olacaktı. 70 kuruştan girmiş ilk hisseye. 1 kusur ortalama maliyeti var diyor eskiler. 30 kat gitmiş hisse
    Matematik ortada, adamın Gmtas maliyeti 30 za dayandı. Para kazanması için en azından 100 ler kulübü üyeliği şart

4. Mohnish Pabrai muhteşem bir yatırımcı..

https://x.com/qcompounding/status/19...T7g_WciuCo62VQ

5. Mohnish Pabrai nın reysaş hareketini inceledim
    Hisseye düzeltilmiş fiyatlarla 60 kuruşdan girmiş
    Oralardan önce 3 liraya sonra 10 liraya götürmüş
    10 liradan düzeltme ile 7 liraya gelmiş hisse
    7 liradan 15 liraya gitmiş reysaş hissesi
    12 liraya ufak bir düzeltmeden sonra 24 liraya
    Sonrasında sert zik zatlar çizmiş hisse anlık 16 tl

Öyle yada böyle adam Reysaşın %33 nü hala tutuyor 5 yıldır
    Patronu onca mal satmış birkaç bedelli yapmış ama adam yılmamış

6. Sabah tavanı görüp %5.5 kapamış bunada şükür. Haftaya yine hareketli geçecektir çünkü %10 bildirimi haftaya kaldı. Hisseyi canlı tutacak bir beklenti bu. Birde tabi ak yatırımdan ağanın alımlarının devam etmesi

Ak yatırım pasta anlık 12.776.000 lot görünüyor. Dün ve bugünkü alışlar ile 14.300.000 desek pazartesi günü 15.000.000 lota tamamladı mı haberi gönderirler. Pazartesi olmaz ise salı günü gelir %10 nuna ulaştık diye

Ben pazartesi günü bekliyorum
    Çok güzel bir hafta oldu
    Allah bereket versin

7. https://www.tikr.com/blog/mohnish-pa...gs-recent-buys

Darısı gmtasın başına...Bu adamlar kokuyu önceden almış..

Sayfa 34/36 İlkİlk ... 243233343536 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •