https://www.reuters.com/world/us-sup...ion-2025-10-06
US Supreme Court rejects challenge by Turkey's Halkbank to prosecution
The Supreme Court declined on Monday to hear another bid by Turkey's state-owned lender Halkbank (HALKB.IS), opens new tab to avoid fraud, money laundering and conspiracy charges in the United States for allegedly helping Iran evade American economic sanctions.
The justices turned away Halkbank's appeal of a lower court's ruling that let the criminal case brought by the U.S. government proceed, allowing that decision to stand. The Supreme Court in 2023 threw out a previous decision by the same lower court that had permitted the case to move forward but at that time rejected a key defense mounted by the bank.
Ne bileyim Sarı kafa Sandalyeyi çekti diye millette olumlu bi algı filan oluşmuştur ..belli mi olur
O sandayede boşa çekilmedi
300 uçak,, 70 milyar metreküp LNG yi kitlediler
İyi müşteriyiz yane
F 35 den çöktükleri 2 milyar doları mahsup etseler bari
Bidakine ..olursa eğer ,, sandalyeyi yerleştirirse ne olacak merak ediyorum
Türkçe: https://www.reuters.com/world/us-sup...ion-2025-10-06
ABD Yüksek Mahkemesi, Türkiye Halkbank'ın kovuşturma talebini reddetti
Yüksek Mahkeme Pazartesi günü, Türkiye'nin devlete ait kredi kuruluşu Halkbank'ın (HALKB.IS), İran'ın Amerikan ekonomik yaptırımlarından kaçmasına yardım ettiği iddiasıyla ABD'de dolandırıcılık, kara para aklama ve komplo suçlamalarından kurtulmak için yeni bir sekme açması talebini dinlemeyi reddetti.
Yargıçlar, Halkbank'ın ABD hükümeti tarafından açılan ceza davasının devam etmesine izin veren alt mahkemenin kararına yaptığı itirazı reddetti ve söz konusu kararın geçerliliğini korudu. Yüksek Mahkeme 2023'te, davanın devamına izin veren ancak o dönemde bankanın sunduğu önemli bir savunmayı reddeden aynı alt mahkemenin daha önceki bir kararını bozdu.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
halkbankasının helvasını kavurun...
yarın öğlende gömeriz...
iyiki reisimiz amerikaya görüşmeye gitti...
gitmeseydi ne olurdu Allah bilir...
27,50 biraz açığa verdim...
Yatırım tavsiyesi değildir.
netanyahunun sandalyesini tutuğunda trump ne demiş oldu?
nettinyahu sandalye kontrolüm altında. gazze işini çöz.
ondan sona muhtemelen daha büyünk bir meblağlı çek gelmiştir turumpa.
Yatırım tavsiyesi değildir.
emlak hala ne aldık diye soruyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri