Sayfa 408/408 İlkİlk ... 308358398406407408
Arama sonucu : 3262 madde; 3,257 - 3,262 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. Bundan sonraki süreç Halkbank'ın tavrına bağlı. Uzlaşma kararı alırlarsa bir iki ay içinde bu mesele çözülür.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Yukarıda verdiğim emsallerine hepsi OFAC'ın dahil olduğu uzlaşmalar, bunlar SEC ile alakalı değil.
    Görüşümü destekleyen taze bir makale ekleyeyim.

https://t24.com.tr/yazarlar/cansu-ca...lari-2-0,51865
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Verilecek mali cezanın boyutu makul ve orantılı olmalı. Halkbank'ın sermayesi 175 milyon dolar her ne kadar özsermayesi çok daha fazla olsa da. Yukarıda yazdım, Standard Chartered 250 milyar dolarlık benzer işlemler yapmıştı ama sadece 640 milyon dolarlık mali cezada uzlaştılar. Halkbankta iddia edilen 20 milyar dolarlık işlemler için ne kadar ceza talep edilebilir ki? Bankanın sermayesi kadar desek 175 milyon dolar eder. Bu iş 300 milyon dolar civarında bir rakam ile çözülür gibi duruyor bana göre. Aşırıya kaçılırsa ABD bundan zarar görür, bunu da dikkate almak lazım. Bugüne kadar pek çok bankaya OFAC ceza kesti ama bu cezalar hiç birinde kalıcı bir etki yaratmadı, unutuldu gitti.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

300 milyon dolar halkb yi 13 e geri getirir bence çok yüksekmrakam. 100 veya altı bi rakama anlaşılmalı
    bir halt olacağı yok.

5. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. OPEC+ üretimi eski haline getiriyor, fiyat düşüşünü frenliyor - S&P

S&P Global Commodity Insights'in Eş Başkanı Dave Ernsberger, TASS'a verdiği röportajda, OPEC+'ın petrolü küresel pazara geri getirme stratejisinin yüksek verimlilik gösterdiğini ve analistlerin tahmin ettiğinden çok daha başarılı bir şekilde fiyat düşüşünü sınırlama imkanı sağladığını ifade etti.

Analist, "Bence OPEC+ ülkelerinin amacı, fiyat çok agresif bir şekilde düşmeden üretimi pazara geri getirmektir, Bence hedef bu ve eğer hedef buysa, o zaman OPEC+ şu ana kadar çok başarılı oldu, analistlerin beklediğinden çok daha başarılı ve aslında belki de piyasanın beklediğinden de daha başarılı. Bununla kastettiğim, Eylül ve Ekim aylarında piyasaya çok fazla üretim geldi ve fiyat hala varil başına 65 dolar, ki bu gerçekten oldukça olağanüstü" dedi.

İttifakın, küresel talebe karşılık gelmesi halinde pazara günde yaklaşık 2 milyon varil daha fazla petrol getirebileceğini söyleyen Ernsberger, "Sonuçta, OPEC+ daha fazla petrol getirmek istese bile piyasanın kendisini yeniden dengeleyeceğini düşünüyorum, ancak bunun bir sonucu olarak ham petrolün marjinal fiyatı önümüzdeki yıl 60 dolar seviyelerine, hatta belki 60 doların da altına kadar inebilir" diye ekledi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 408/408 İlkİlk ... 308358398406407408

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •