Sayfa 627/679 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677 ... SonSon
Arama sonucu : 5427 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop LXVII

1. https://x.com/mertbasaran_inv/status...812554051?s=46
    Bu arkadaş da finansal okur yazarlık öğretiyor millete ama tahvil fiyat ve faiz arasındaki ilişkiyi tam anlamamış gibi. Eurobond faizi çıkarsa fiyat düşer yani tahvili elinde tutan kişiler satmak isterse zarar eder. Vade sonına kadar bekleyecek gücün varsa orası ayrı tabii.

bu saatten sonra pek bişiy olmayacak gibi.

haber lazım..

3. Adam meczup mu, palavracı mi yoksa konulari bilerek mi yazıyor bilemem ama X hesabında ilginç yazılar var ..Bugün denk geldim hesaba...
    ..........

Arif Nacaroglu:
    Hiçbir mafya lideri tutuklanacağını bilerek Türkiye'ye gelmez. Geliyorsa itirafçı olmak için gelmiştir. Necati Arabacı itirafçı olmak, MHP'yi ve ona bağlı çeteleri götürmek için Almanya'dan buraya geldi. Bu gelişi de CIA ve BND organize etti. Bu ay bitmeden çok büyük operasyonlar olacak ülkücülere karşı. Dubai'deki devir teslim çünkü burada iktidarı değiştirecek. AKP'ye de yakında operasyon yapacaklar. Onların dağılışı ama kendi aralarındaki bir iktidar mücadelesiyle olacak.

4. ekran bakamadım, ders vardı.
    bugün n'oldu öyle aşağı yukarı almış-vermiş?
    roller coaster misali takılmış.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ben iyice işgillendim
    Bozkurt Ayasofya aynı anda kayboldular
    Yaz bitti tekrar kışa ğiriyoz hocam allasen yaww

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adam meczup mu, palavracı mi yoksa konukari bilerek mi yazıyor bilemem ama X hesabında ilginç yazılar var ..Bugün denk geldim hesaba...
    ..........

Arif Nacaroglu:
    Hiçbir mafya lideri tutuklanacağını bilerek Türkiye'ye gelmez. Geliyorsa itirafçı olmak için gelmiştir. Necati Arabacı itirafçı olmak, MHP'yi ve ona bağlı çeteleri götürmek için Almanya'dan buraya geldi. Bu gelişi de CIA ve BND organize etti. Bu ay bitmeden çok büyük operasyonlar olacak ülkücülere karşı. Dubai'deki devir teslim çünkü burada iktidarı değiştirecek. AKP'ye de yakında operasyon yapacaklar. Onların dağılışı ama kendi aralarındaki bir iktidar mücadelesiyle olacak.
    zaten değişim olacak ..

fakat bu sürecin sorun çıkmadan yapılması için çaba gösteriliyor.

....................

şuan reyiz bu duruma müdahale edebilecek durumda bile değil ve ne olduğunu bile anlayamıyor. kendi içlerinde o kadar kavga varki.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    ekran bakamadım, ders vardı.
    bugün n'oldu öyle aşağı yukarı almış-vermiş?
    roller coaster misali takılmış.
    hiç bir gelişme olmadı.. yeni papa tr ye gelecekmiş hocam.

onun dışında tırt gündem.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zaten değişim olacak ..

fakat bu sürecin sorun çıkmadan yapılması için çaba gösteriliyor.

....................

şuan reyiz bu duruma müdahale edebilecek durumda bile değil ve ne olduğunu bile anlayamıyor. kendi içlerinde o kadar kavga varki.

şuan uygulanan.. chp tamamen devre dışı bırakılıp düşman ilan edilip

.. akp + dem + mhp

yeniden bir oluşum gibi zoraki ve göstermelik birliktelik kurulmaya çalışıyor. ( bunun tutması mümkün değil )

fakat cumhuriyet bu temeller üzerine bina edilmedi.. ya o kolonlar kopmle çökecek. yada değişim için start verildi bunun sorunsuz halde ülkenin temeline zarar vermeden yapılması için uğraşılıyor.

tüm çökmeler bunların habercisi.

Sayfa 627/679 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •