Sayfa 637/674 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647 ... SonSon
Arama sonucu : 5389 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Defense Intelligence
    @DI313_
    BREAKING
    SON DAKİKA

Türkiye, 460.000.000 Dolarlık Çelik Kubbe Savunma Sistemini Resmen Piyasaya Sürdü; Bu, İsrail'in Demir Kubbesine Cevap mı? Türkiye, insansız hava araçlarından balistik füzelere kadar her şeye karşı koymak üzere tasarlanmış çok katmanlı bir kalkan olan yeni 'Çelik Kubbe' hava savunma sistemini resmen piyasaya sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aselsan'daki 460 milyon dolar değerindeki ekipmanı tanıtarak bunu Türk savunması için bir dönüm noktası olarak nitelendirdi. Sistem, Hisar, Siper ve elektronik harp birimlerini yapay zeka destekli tek bir komuta altında birleştiriyor. İsrail'in Demir Kubbesi'nin aksine, 2030'lara kadar beklenen tam kapsama alanıyla Türkiye'nin kara, deniz ve hava savunmasını korumayı hedefliyor.

https://x.com/DI313_/status/1975543814711615666
    Trump, ABD ile Kanada'nın "Altın Kubbe" savunma projesinde yakın işbirliği içinde olduğunu söyledi

WASHINGTON (AA) - ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Kanada'nın, "Altın Kubbe" (Golden Dome) savunma projesinde yakın işbirliği halinde çalıştığını açıkladı.

ABD Başkanı Trump, Kanada Başbakanı Mark Carney'i Beyaz Saray'da ağırlarken ikili Oval Ofis'te basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Trump, ABD ve Kanada'nın "Altın Kubbe" (Golden Dome) savunma projesinde beraber çalıştığına işaret ederek, "Çok yakın işbirliği içinde olduğumuz bir konu Golden Dome. Bu bir koruma mekanizması. Nasıl çalıştığını görüyorsunuz. İnanılmaz bir şey." değerlendirmesini yaptı.

ABD Başkanı, Kanada ile birçok ortak alanda beraber çalıştıklarını kaydederek, "İki ülke için Golden Dome üzerinde birlikte çalışacağız ve bu proje çok önemli olacağını düşündüğüm bir şey. Bu korumaya sahip olmak istiyoruz. Gerçekten inanılmaz bir teknoloji." dedi.

Trump, mayıs ayında kamuoyuna duyurduğu proje ile ilgili olarak, sistemin kendi görev süresi bitmeden 3 yıl gibi bir sürede hayata geçirileceğini ve inşasının toplam maliyetinin yaklaşık 175 milyar dolar olacağını belirtmişti.

Trump ayrıca, "Kanada da bizi aradı ve bunun bir parçası olmak istiyorlar, bu yüzden onlarla konuşacağız. Onlar da korunmak istiyor." ifadesini kullanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yarın ralli başlarmı neden?
    Badem bıyıklı olsam tüyo verirdim sana
    Ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali
    Boşver rallisi borsayı sen eğitimcisin derslerine bak
    Arada da hayat dersi ver öğrencilerine ( ha benim gibi sivrilme sakın)
    Çünkü gelecek nesil sizlere ait olacak
    - 23 Ekim Perşembe TCMB toplantısnda faiz indirimleri devam edebilir, diyordu televizyon... Ben özeldeyim. Özelde ücretler asgari ücretin biraz üstünde. Manevi ücreti ise belirttiğiniz gibi. Mesaim altı gün, 8.30-19.00. Buraya ondan pek yazamıyorum.
    - Yazamıyorum mu dedi? Bir de yazsaydı n'olurdu acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - 23 Ekim Perşembe TCMB toplantısnda faiz indirimleri devam edebilir, diyordu televizyon... Ben özeldeyim. Mesaim altı gün, 8.30-19.00. Buraya ondan pek yazamıyorum.
    - Yazamıyorum mu dedi? Bir de yazsaydı n'olurdu acaba?
    Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi mi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi mi
    Lise, üniversiteye hazırlık kursu.

5. Yarın Ereğli ye bakmak lazım. Haber olumsuz ki bu haberin geleceğini bir kaç gün önce yazmıştım... Bakalım babalar malda mi yoksa haberi fiyatlayacak mı....Malum pozisyon borsası bizimki.. Gerçi 1 haftadır haberi bildikleri halde mal almaya devam edilmiş..
    ...........

Avrupa Komisyonu çelik ithalatına %50 tarife getirdi, ayrıca ithalat kotasını neredeyse yarıya indirdi.

- MSCI normal.
    - Hissede ya, her veriye bakıyor!

7. Telefon ile kullanımda iken yanlışlıkla mobil görünümeden full site görünüme geçtim. Önceden mobil mavi ile geçiş yapıyorduk, şimdi nasıl mobil görünüme geri dönebilirim?

8. Dr. Ali Demirdas
    @DrDemirdasEn

2s

Bütçe krizi nedeniyle hükümetin kapısına kilit vurulduğu Amerika'da maaşlarını alamayan havaalanı çalışanları işe gelmeme kararı aldı.

Bir çok havaalanında uçuşlar aksıyor.

Los Angeles Burbank Havaalanı tamamen kapandı.

https://x.com/DrDemirdasEn/status/1975634807855149375
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 637/674 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •