Sayfa 42/43 İlkİlk ... 3240414243 SonSon
Arama sonucu : 340 madde; 329 - 336 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. Borsa yine kan revan
    Hisselerin hepsi perişan
    Hintli ağanın hissesi gmtası
    Zamanında almayan pişman

2. Fena rokete bağladı hisse
    Paranın gücü budur işte
    İnşallah datlı datlı yimenin
    Acı acı çıkarması olmaz bu gidişte

Özel Durumlar Tebliği'nin (II.-15.1) "Sermaye yapısına ve yönetim kontrolüne ilişkin değişiklikler" başlıklı 12. Maddesinin (a) bendinki "Bir gerçek veya tüzel kişinin ya da bu gerçek veya tüzel kişi ile birlikte hareket eden diğer gerçek veya tüzel kişilerin doğrudan veya dolaylı olarak payları borsada işlem gören bir ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95 ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi halinde açıklama yükümlülüğü bu kişiler tarafından yerine getirilir" hüküm uyarınca yapılmıştır.

Marmara Capital Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GMTAS) paylarında 06.10.2025 tarihinde 36,04 TL fiyat ile 264.000 adet alış işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Marmara Capital Portföy Yönetimi A.Ş., kurucusu olduğu Marmara Capital Portföy Hisse Senedi Serbest (TL) Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon) ve Haydar Acun tarafından Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GMTAS) sermayesinde sahip olunan payların toplam oranı %5,175'e yükselmiştir.

4. Haydar açun Marmara capitalde %5 geçmiş vay be bu sefer kuşu tuttuk borsa bizleri şair yapacak

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fena rokete bağladı hisse
    Paranın gücü budur işte
    İnşallah datlı datlı yimenin
    Acı acı çıkarması olmaz bu gidişte
    Dofrb almak varmış 1 ayda 50 tl den 200 tl ye gitti. Dofrb bilançoya bakınca bir şey yok ama gidiyor darısı gmtasın başına. Hintli yatırımcı payı ne oldu bilginiz var mı acaba..

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Dofrb almak varmış 1 ayda 50 tl den 200 tl ye gitti. Dofrb bilançoya bakınca bir şey yok ama gidiyor darısı gmtasın başına. Hintli yatırımcı payı ne oldu bilginiz var mı acaba..
    2. Tavanda girdim 5. Tavanda bozunca kaçtım, marmara holding 1.65 aldım bozunca 2.98 sattım ,eskiden daha cesurdum sanırım yaş ilerledikçe daha temkinli oluyor insan

7. Hayırlı olsun kap. Tahmin ettiğimiz gibi Haydar Acun nun kurumu marmara capital imiş Garanti. Özelden sonranlara söylemiştim o olabilir diye

Gmtası bambaşka bir hikaye bekliyor şimdi. Bu ikili büyük bir ralli yaptırabilir hisseye

Gerçi zaten 10 dan beri rallide
    Garanti 13 lerden girdi hisseye

Sayfa 42/43 İlkİlk ... 3240414243 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •