Sayfa 43/43 İlkİlk ... 33414243
Arama sonucu : 341 madde; 337 - 341 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Dofrb almak varmış 1 ayda 50 tl den 200 tl ye gitti. Dofrb bilançoya bakınca bir şey yok ama gidiyor darısı gmtasın başına. Hintli yatırımcı payı ne oldu bilginiz var mı acaba..
    Orda iş karışık biraz. Ak ile deutche de görünen mallar sadece hintlinin değil o kesinleşti

Aksi olsaydı dün bildirim gelmeliydi. Demek ki ak üzerinden başkalarıda alıyor. Hintlinin alımlarından haberdar biri aynı kurumu kullanıyor

Oda gelecektir ama %10 na ulaştık diye cumaya kadar

2. Bu hisseye girdiğimde 9-10 arasındaydı. O sıra çok yazdım büyük ağalardan birileri bu hisseyi keşfetsin diye. İmtiyazlı payı yok, çakal patron dedi yok diye. Belli ki birileri duydu girdi tahtaya o sıralar. Garanti gelmişti mesela, Haydar Acun muş meğer

Şimdi bu iki şahış ne yapar bundan sonra bilinmez. Genelde girdikleri hisseleri uzun vade tutuyorlar. Reysaş örneğinde olduğu gibi. Zaten bildirimde yapıyorlar, buralardan satmazlar diye düşünüyorum çünkü satarlarsa kar edemezler

Hisse kısada çok sert gitti bana göre, olması gereken değerlere geldi. Önümüzdeki sene ve seneleride şimdiden fiyatlarsa bilemem tabi. Adamlar tavan tavan götürüyor hisseyi

Bundan sonra ne yaparlar kestirmek zor. Hisse bu iki ağanın elinde artık. Burda tavan tavan giderken bize teşekkür etmeyenler hisse olurda bir yerden sert düzeltmeye girerse burda bize çemkirmesinler diye artık yazılarıma müsadenizle ara veriyorum

Herkese hayırlı kazançlar diliyorum

3. Hintli ağa yarınlar yokmuşcasına alıyor maşallah demek düşer bizlerede bereketli olsun 🧿

4. Bugun pabrai %10 bildirimini gönderir, böyle giderse haftaya çarşamba %15 haberi gelir

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DOFRB.E ve GMTAS.E paylarında 10/10/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 07/11/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Sayfa 43/43 İlkİlk ... 33414243

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •