Artan

14.982,50 9.98 14:12
11,47 9.97 14:09
9,51 9.18 14:14
169,10 9.03 14:14
13,72 8.37 14:14
Artan Hisseler

Azalan

5,76 -10 14:14
80,75 -9.98 14:15
86,55 -9.98 14:14
41,70 -9.97 14:14
11,06 -9.93 14:14
Azalan Hisseler

İşlem

3.383.253.190,64 14:15
3.190.866.867,20 14:14
3.178.134.117,81 14:15
2.940.967.630,80 14:15
2.879.883.229,00 14:15
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1192 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Değerli Arkadaşlar,

Hepinizin çok kıymetli olduğunu bilmenizi isterim.

Bu başlığı, Tınaz Bey’i takip ederken buldum. Kendisi Lidfa başlığında yazmayı bırakınca, “Acaba şimdi ne yazıyor?” diye merak edip izini sürdüm ve yolum buraya düştü.

Yaklaşık 20 yıldır bu forumdayım. Zaman içinde hesaplar kapandı, yenileri açıldı; forum kapanıp yeniden açıldı… Kim bilir kaç kez baştan başladık. Bu süreci hepiniz az çok bilirsiniz. Ama o eski zamanlar… Ah, o güzel günler…

Bir zamanlar bu forumda öyle insanlar, öyle yazılar vardı ki… Her satır bilgiyle yoğrulmuş, her tartışma saygıyla bezenmişti. Gönüller bir araya gelir, kelimeler köprü olurdu. Şimdi geriye sadece anılar kaldı hem forumdan, hem de ülkemizden…

Zaman geçtikçe dostlar da birer birer sessizliğe çekildi. Kimi aramızdan ayrıldı, kimi artık yazmıyor. Belki hayatın yükü ağırlaştı, belki de artık söyleyecek söz kalmadı…

Bu vesileyle, değerli araştırmalarıyla bizlere ışık tutan Sayın Desidero74’e yürekten teşekkür ediyorum. Geçmişimi araştırıp burada yazması, beni onurlandırması, sahte değil gerçek olduğumu ifade etmesi… Her satırı için minnettarım. Onun emeği ve titizliği her kelimede hissediliyor.

Sayın HKM Bey, gerçekten çok zeki birisiniz. Yazılarınız, özellikle Turing testi teorileriniz, beni hayran bırakıyor. Sanırım hekimsiniz…

Organ nakliyle ilgili şu benzetme geldi aklıma:
    Vücuda yeni bir organ nakledildiğinde, beden onu yabancı bir tehdit olarak algılar. Tüm bağışıklık sistemi, bu yeni organa saldırır; onu yok etmeye çalışır. Eğer organ bu saldırıya dayanırsa, beden onu kabul eder ve birlikte yaşam başlar. Ancak organ bu mücadelede yenilirse, hem organ hem de beden kaybedilir.
    Sizin teorileriniz de tıpkı bu süreci andırıyor; zihin, bilinç ve yabancıya verilen tepkiler… Gerçekten etkileyici. Bravo!

Tınaz Bey’e gelince… Lidfa şu an ne durumda? Sizce geleceği nasıl şekillenecek? Görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Son olarak, içten bir şeyler söylemek isterim:
    Kendinizi fazla yıpratmayın.
    Evet, para kaybettim… Ama insanlığımı kaybetmemeye çalışıyorum. Ülkemi seviyorum. İnsanlarımızın bilinçsel ve kültürel gelişimi için elimden geldiğince mücadele ediyorum.

Sizlerin her biri, Türkiye ortalamasının çok üzerinde niteliklere sahip insanlarsınız. Hepiniz öylesiniz. Hiçbirinizi ayırt etmiyorum. İçinizdeki ışık, bana cesaret veriyor. Umut veriyor… Bu ülke adına, gelecek adına…
    Bu forum sizin, bu başlık sizin… Ben, bir zamanlar parasını kaybetmiş, hayatın kenarlarında yürümüş bir sefil olarak, artık paranın değil, kalbin izini sürüyorum. Ve burada sizleri görmek hâlâ bana çok iyi geliyor.

Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk sizinle olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Değerli Arkadaşlar,

Organ nakliyle ilgili şu benzetme geldi aklıma:
    Vücuda yeni bir organ nakledildiğinde, beden onu yabancı bir tehdit olarak algılar. Tüm bağışıklık sistemi, bu yeni organa saldırır; onu yok etmeye çalışır. Eğer organ bu saldırıya dayanırsa, beden onu kabul eder ve birlikte yaşam başlar. Ancak organ bu mücadelede yenilirse, hem organ hem de beden kaybedilir.
    Sizin teorileriniz de tıpkı bu süreci andırıyor; zihin, bilinç ve yabancıya verilen tepkiler… Gerçekten etkileyici. Bravo!

Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk sizinle olsun.
    Sayın seref9 vücudun organı reddetmesi gibi bir durum yok, sadece çok uzun ve detay içeren yazılarınız ilgi çekti.

Burası kimsenin babasının platformu değil ,istediğiniz gibi yazınız, şahsen ben ne saçma fikirler ve yazılarla karşılaşıyorum ama demokrasi böyle oluşuyor , hatta kendi kendini tekzip edip fark edilmeyenler bile var.

Her neyse, hakkınızda şahsen hiçbir olumsuz düşüncem yok, yapay zeka bile olsaydınız problem yoktu.

Kimsenin fikir polisliğine soyunmasına izin verilmemeli tabii, saygısızlık ve seviyesizlik hariç yani herkesin görüşü ve inancı kendine , beni enterese etmez, benim alanıma girmediği sürece.

Bunu zaten öğrenemezsek dış güçlere gerek kalmıyor.

Selamlar...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •