Sayfa 684/725 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694 ... SonSon
Arama sonucu : 5796 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İsrail tarafından alıkonulan 3 milletvekilinden haber var mı acaba?
    SON DAKİKA: İSRAİL'İN ALIKOYDUĞU 3 TÜRK VEKİL BUGÜN GÜRLÜK YOLUNDA!

Gazze'ye insani yardım götüren Özgürlük Filosu'na düzenlenen baskında İsrail askerleri tarafından yasa dışı şekilde alıkonulan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ün durumu merakla bekleniyordu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un sert tepkisinin ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan sevindirici haber geldi. Bakanlık kaynakları, 3 vekilimizin bugün üçüncü bir ülke üzerinden hava yoluyla Türkiye'ye dönmesinin öngörüldüğünü açıkladı. Diğer 18 vatandaşımızın durumu için de özel sefer dahil tüm tedbirler alınıyor.

- BİST 100 10900 üstüne atsa kendini yeter.
    - Sen Antalya'ya gitmedin mi lan!?.

3. neyi kutluyor borsa gazze israil görüşmelerinimi
    yine kendileri çalıp kendileri oynuyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Eşek biz olduk hacı geç oldu anlamak ama bu böyle. Bunları taşıttılar bize. Lanet oldun içimdeki kâğıt sevgisine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aslında hocam, Saabaat etmediğinde kazanç yok,
    Ben o ğözle bakıyorum,mesela en son ğirrdiğim hisseyi yaklaşık 2 yıl taşıdım, bir seneden fazla senin ğibi bedavadan taşıdım,yıllardır tavan yapmayan, her pozitif bilanço sonrası , zevkle basan, hatta geri alım açıklayıp, 1 ay sonra utanmadan, bitirien eşşek te, 1x2 aldım,işin garibi bunlar damalı eşşekmimli yani..

Geneli itibari ile sabır ve risk yoksa,
    Çok zor kazanç, yoksa bırda bakma sen, alayı çift milli, tövbeli ğünahkarlar

5. Kuzu topiğinde yazmasını isteyenlere taraftar forması hediye diyormuş
    şaka şaka dün topiği o işe dönmüş

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Senin kağıtlar tuvalet kağıdından bile ucuzmuş
    Ortak olak hocam, geleceği garanti

7. Burdaki eksik, papaz nikli hiç kimsenin olmayışı, aslında baya matrak olurdu

8. bizim borsada trump gibi dün çıkmış 7 savaş bitirdim diyor nobeli yinede bana vermiyorlar diye ağlıyor biten savaş yok ara veriliyor İsrail yarın öbürsü gün bir bahane üretip yine vurur yayılmacı bir zihniyet var , rusya - ukrayna tamam kara savaşı azalabilir ama uzaktan füze ile saldırılar olacak Trumpın son onayladığı kararlarda ukrayna rusyanın enerji sahalarına füze ile saldırırsa kimse şaşırmasın onayda bunun yolu açılmış oluyor.

Sayfa 684/725 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •