pıst 100 de haziranda başlayan yukarı hareket yeniden faiz indirim patikasına girilmesi, meclisin tatil olması, okulları tatil olması ile yaz ayı pıst 100 de yukarı hareket için uygun zamandı ozaman bunları yazdım , yalnız meclisin açılması ile siyasi hareketlilik yine arttı dün mecliste partilerin grup toplantılarına bakarsanız görürsünüz , ekim kasım belediye başkanları yargılanmaları başlanacağı söylentileri yukarda kimler alınacak şaşıracaksınız diyen yandaş gazeteciler vs vs , piyasa 2024 son çeyreğinde yazdım burada 2025 ınsıder senesi diye bu şekilde yönetiliyor son 1 haftaya bakıldığında görülecek , makinalarla bam bam alıyorlar sonra açığa satıyorlar bizim ana hikayemiz faiz indirimleri idi bu hikaye son gelen veri ile flu duruma düştü ya faiz indirimi olmayacak yada siyasi baskı ile 150 baz olabilir ama simülasyonlarda 2026 ilk 6 ayı bozulucak en azından çünkü ocaktaki yeni zamlar vs den patinaja devam enflasyonda bu yüzden her yukarı hareketi satış olarak kullanıyorlar kısa vade bilanço mevcut orada tahta bazlı hareketler yukarı yönlü olabilir.pıst 100 de kanal içinde trade edilir benim düşüncem bu yönde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri