Sayfa 687/718 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697 ... SonSon
Arama sonucu : 5744 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop LXVII

1. amaan sildim ya
    kaat çok rikisli
    birine zarar ettiriz diye tırstım

2. Uzun analize gerek yok
    Tayyip varsa bist yok

3. pıst 100 de haziranda başlayan yukarı hareket yeniden faiz indirim patikasına girilmesi, meclisin tatil olması, okulları tatil olması ile yaz ayı pıst 100 de yukarı hareket için uygun zamandı ozaman bunları yazdım , yalnız meclisin açılması ile siyasi hareketlilik yine arttı dün mecliste partilerin grup toplantılarına bakarsanız görürsünüz , ekim kasım belediye başkanları yargılanmaları başlanacağı söylentileri yukarda kimler alınacak şaşıracaksınız diyen yandaş gazeteciler vs vs , piyasa 2024 son çeyreğinde yazdım burada 2025 ınsıder senesi diye bu şekilde yönetiliyor son 1 haftaya bakıldığında görülecek , makinalarla bam bam alıyorlar sonra açığa satıyorlar bizim ana hikayemiz faiz indirimleri idi bu hikaye son gelen veri ile flu duruma düştü ya faiz indirimi olmayacak yada siyasi baskı ile 150 baz olabilir ama simülasyonlarda 2026 ilk 6 ayı bozulucak en azından çünkü ocaktaki yeni zamlar vs den patinaja devam enflasyonda bu yüzden her yukarı hareketi satış olarak kullanıyorlar kısa vade bilanço mevcut orada tahta bazlı hareketler yukarı yönlü olabilir.pıst 100 de kanal içinde trade edilir benim düşüncem bu yönde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Ankarada olanlar şu su hikayesini yaşıyanlar olarak sizden dinleyelim durum nedir
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Burdaki eksik, papaz nikli hiç kimsenin olmayışı, aslında baya matrak olurdu
    goralırahibimiz vardı nikini mi değiştirdi. girmiyor mu bilemedim severdim tarzını
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,311
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: İSRAİL'İN ALIKOYDUĞU 3 TÜRK VEKİL BUGÜN GÜRLÜK YOLUNDA!

Gazze'ye insani yardım götüren Özgürlük Filosu'na düzenlenen baskında İsrail askerleri tarafından yasa dışı şekilde alıkonulan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ün durumu merakla bekleniyordu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un sert tepkisinin ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan sevindirici haber geldi. Bakanlık kaynakları, 3 vekilimizin bugün üçüncü bir ülke üzerinden hava yoluyla Türkiye'ye dönmesinin öngörüldüğünü açıkladı. Diğer 18 vatandaşımızın durumu için de özel sefer dahil tüm tedbirler alınıyor.
    Acaba yırtınan akın milletvekilleri neden yok,sanırım zatın yüzünden,önce gaz verir sonra fısss,mavi marmarada böyle olmuştu,giderken banamı sormuşlardı demişti,yapmacık darbedede böyle demişti,onlara benmi demiştim sokağa inin diye,neyse...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,311
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Uzun analize gerek yok
    Tayyip varsa bist yok
    mantıklı...

Duhul
    Mar 2017