Sayfa 691/729 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701 ... SonSon
Arama sonucu : 5831 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bide sabotaj olma kuşkuları beni sarıyor bu işlerde artık.
    ilk patlamayı bilemem ikinci patlama basınç farkından olmuş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    buda aski nin bu sabah ki açıklaması
    Baba akü yok.
    Su yok su.
    Barajlar kritik seviyelerde.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,076
    Kolon desteksiz çıkma balkona havuz ..dünyada örneği var mı acaba
    nasıl ruhsatlandırmışlar enterasan

olası 7-8 deprem beklenen şehrin göbeğinde

4. Dikkat ediyorum da benim paylaştığım haberlerin sonrasında (hatta 1-2 gün sonra) aynı paylaşımlar yapılıyor
    Okunmuyor mu acaba yoksa biraz sivriyim diye kimse umursamıyor mu

No problem
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Uluslararası
    IMF Başkanı ekonomik belirsizlik konusunda uyardı ve şu tavsiyede bulundu: 'Emniyet kemerlerinizi bağlayın'
    Associated Press tarafından
    Yayımlandı : 08 Ekim 2025, 10:55 Doğu Saati

Uluslararası Para Fonu (IMF) Genel Müdürü Kristalina Georgieva, 24 Ekim 2024'te Washington'da düzenlenen Dünya Bankası/IMF Yıllık Toplantıları sırasında bir basın toplantısında konuşuyor. (AP Fotoğrafı/Jose Luis Magana, Dosya)
    WASHINGTON — ABD Başkanı Donald Trump'ın gümrük vergileri gibi büyük şoklara rağmen küresel ekonomi beklenenden daha iyi durumda, ancak Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı bu dayanıklılığın uzun sürmeyebileceğini söylüyor.

Genel Müdür Kristalina Georgieva Çarşamba günü bir düşünce kuruluşunda yaptığı konuşmada, "Emniyetinizi bağlayın," dedi. "Belirsizlik yeni normal ve kalıcı olacak."

Milken Enstitüsü'ndeki açıklamaları, yatırımcıların zayıf dolar ve jeopolitik belirsizliklerden korunmak için güvenli liman aradığı ve IMF ile Dünya Bankası'nın gelecek hafta Washington'da yıllık toplantılarını gerçekleştirmesinin öncesinde, altın fiyatlarının ons başına ilk kez 4.000 dolara ulaştığı bir günde geldi. Trump'ın ticaret cezalarının, küresel finans liderleri ve merkez bankası yetkililerinin bir araya geldiği toplantıda odak noktası olması bekleniyor.

Uluslararası haberlerle ilgili son güncellemeler burada
    Dünya ekonomisinin bu yıl yüzde üç oranında büyümesi bekleniyor ve Georgieva, büyümenin bu oranın altına düşmemesi için bir dizi faktör sıralıyor: Ülkeler kararlı ekonomik politikalar uyguladı, özel sektör uyum sağladı ve tarifelerin başlangıçta korkulduğu kadar şiddetli olmadığı ortaya çıktı.

"Ancak herkes rahat bir nefes almadan önce lütfen şunu dinleyin: Küresel dayanıklılık henüz tam olarak test edilmedi. Ve bu testin geleceğine dair endişe verici işaretler var. Altına olan artan küresel talebe bir bakın," dedi.

Trump'ın tarifeleri hakkında ise, "Tam etkisi henüz ortaya çıkmadı. ABD'de marj daralması, daha fazla fiyat yansımasına yol açabilir ve bu da enflasyonu artırarak para politikası ve büyüme üzerinde etkiler yaratabilir." diyor.

Cumhuriyetçi yönetim, Nisan ayında Kanada, Meksika, Brezilya, Çin ve hatta küçük Afrika ülkesi Lesotho da dahil olmak üzere neredeyse tüm ABD ticaret ortaklarına ithalat vergileri uyguladı. Trump, Salı günü Oval Ofis'te Kanada Başbakanı Mark Carney ile yaptığı görüşmede, "Gümrük vergileriyle kazıklanmanın kralı biziz," dedi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Bakalım şimdilik izlemedeyim uygun yerden şort için pusudayım.

7. ciner operasyonundan sonra tedirginlik olunmuş diğer bankalardada satışlar var ama burası daha fazla

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bakalım şimdilik izlemedeyim uygun yerden şort için pusudayım.
    halka cakaydın ya sabah bile çok güzel fırsat verdi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 691/729 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •